Επίθεση στο ταξί των διαιτητών του Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα, τραυματίστηκε ο Λαμόνικα!

Επίθεση στο ταξί των διαιτητών του Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα, τραυματίστηκε ο Λαμόνικα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους μετά το τέλος του αγώνα, ενώ βρίσκονταν σε ταξί που τους μετέφερε στο ξενοδοχείο τους. Τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ο Λαμόνικα.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (21/02), οι διαιτητές της αναμέτρησης δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους (οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι), ενώ μετέβαιναν με ταξί στο ξενοδοχείο τους (Divani Palace Acropolis). Στο ταξί, εκτός από τους διαιτητές της αναμέτρησης, βρισκόταν ακόμη και ο Νίκος Πιτσίλκας, παρατηρητής διαιτησίας της EuroLeague.

To περιστατικό έλαβε χώρα επί της Λεωφόρου Κηφισίας, περίπου 5 χλμ μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο. Οι δράστες έσπασαν το πίσω τζάμι του ταξί και τραυμάτισαν τον Λαμόνικα, ο οποίος αμέσως μετά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Υγεία” προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Αστυνομία και πήρε καταθέσεις, ενώ άνοιξε φάκελλος για την υπόθεση. Αμέσως βρέθηκαν στο σημείο και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, όπως και η υπεύθυνη για θέματα ασφαλείας στη EuroLeague, Θάλεια Μήτση.

Αργά το βράδυ, ο Λαμόνικα πήρε εξιτήριο και πήγε στο ξενοδοχείο του συνοδεία της αστυνομίας, ενώ το πρωί του Σαββάτου μετέβη και πάλι με συνοδεία αστυνομίας στο αεροδρόμιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X