Επιθεώρηση Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά»! (ΦΩΤΟ)

Επιθεώρηση Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά»! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πάντα δίπλα στα έργα στην «Αγιά Σοφιά»!

Πυρετωδώς τρέχουν οι εργασίες στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα, δεν είναι επικεντρωμένες σε ένα στοιχείο καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα στο υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ. Την ώρα που στο στέγαστρο ντύνεται και πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή του και η διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων προχωρά, ξεκινούν σε πιο εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στο εξωτερικό του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, σήμερα έφτασαν στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας κάποιες «πολεμίστρες» που θα μπουν στο άνω μέρος και περιμετρικά του γηπέδου και θα δώσουν μια άλλη ομορφιά στην «Αγιά Σοφιά».  Στο μεταξύ, έμφαση δίνεται σήμερα και το υλικό που θα ντύσει το εξωτερικό μέρος του «Ναού», εργασία η οποία εκκρεμεί. Είχε γίνει μια δοκιμή πριν από αρκετές εβδομάδες, ωστόσο, ήταν γνωστό πως θα δοκιμαστούν και άλλα υλικά ώσπου να βρεθεί το κατάλληλο.

Συνάντηση… κορυφής στην «Αγιά Σοφιά»

Έτσι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε πως αφού πρόκειται για μερικά πολύ σημαντικά έργα στο γήπεδο, πρέπει να δώσει το «παρών» ώστε να επιθεωρήσει ο ίδιος τις εργασίες. Μάλιστα παρέμεινε στο εργοτάξια για 1,5 ώρα έχοντας συνάντηση με όλα τα στελέχη του γηπέδου. Συγκεκριμένα ήταν εκεί ο Project Manager του γηπέδου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο αρχιτέκτονας Θοδωρής Κυρατσούς,  ο Αλέξανδρος Μεταξά από την Ερμωνάσσα της ΕΡΜΩΝΑΣΑ, αλλά και ο ιδιοκτήτης της  ειδικής στα σκυροδέματα εταιρείας «Βαγενάς», ο Παναγιώτης Βαγενάς.

Ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου επιθεώρησε την μέχρι σήμερα πορεία κατασκευής των δυο σουιτών στα VIP του γηπέδου αλλά και τις επιλογές για το υλικό που θα καλύψει εξωτερικά το γήπεδο. Κάτι που βρίσκεται ακόμα υπό δοκιμή. Κατά την παρουσία του στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας ο κόσμος που περνούσε από τον πεζόδρομο της Καππαδοκίας όπως ήταν φυσικό τον… αποθέωσε.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή του Δημήτρη Μελισσανίδη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X