Επιστροφή Σβάρνα και με τη... βούλα!

Επιστροφή Σβάρνα και με τη... βούλα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πίσω στα… κιτρινόμαυρα ο Σβάρνας!

Ο Στράτος Σβάρνας μετά από μια διετία θα είναι και πάλι παίκτης της ΑΕΚ. Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του 21χρονου στόπερ, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το νέο πενταετές του συμβόλαιο με την Ένωση.

Ο Έλληνας στόπερ παραχωρήθηκε από την ΑΕΚ στην Ξάνθη τον Ιούλιο του 2016 και ήταν η… κολόνα του κέντρου άμυνας των Ακριτών. Ο νεαρός αμυντικός πήρε τη φανέλα βασικού στο… σπίτι του, στη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα της Ξάνθης και αγωνίστηκε σε 18 ματς πρωταθλήματος και σε 4 αγώνες Κυπέλλου, πραγματοποιώντας αρκετά καλές εμφανίσεις. Την σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε σε μόλις 3 ματς με τη φανέλα των Ακριτών.

Μετά τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Τσόσιτς και Λαμπρόπουλο, η ΑΕΚ αποκτάει και τον Στράτο Σβάρνα για τη θέση του στόπερ, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 24.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Στράτου Σβάρνα από τον ΑΟ Ξάνθη. Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Ο Στράτος Σβάρνας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Νοεμβρίου 1997 και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Ηρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 από την Τριγλία Ραφήνας, ενώ χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Παίδων και την Εθνική Νέων. Το 2016 δόθηκε με μεταγραφή στην Ξάνθη, με την οποία αγωνίστηκε σε 25 αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. 

Στην ΑΕΚ θα φοράει τη φανέλα με το Νο 24.

Στράτο, καλώς ήρθες ξανά στο σπίτι σου»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X