Εντολή Ιβιτς σε παίκτες: «Κάθε μέρα στα Σπάτα να υπογράφετε...»

Αυστηρό μήνυμα Ιβιτς στα Σπάτα προς... όλους! -Τι είπε στους παίκτες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λόγω κορωνοϊού και των προληπτικών μέτρων σε όλους τους τομείς, οι ομάδες σταματούν τις προπονήσεις. Έτσι και η ΑΕΚ χθες. Όμως ο Ιλια Ιβιτς και ο Μάσιμο Καρέρα ενόψει της διακοπής των προπονήσεων έδωσαν… σαφείς οδηγίες.

«Είναι κάτι πολύ σοβαρό αυτό που συμβαίνει και αυτό ελπίζω να το έχετε καταλάβει  όλοι σας. Είναι δική σας η ευθύνη, να μείνετε σπίτι σας. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνουν οι γιατροί. Και θα σας το πούμε μια ακόμα φορά, να μη διανοηθείτε να ταξιδέψετε» είπε μεταξύ άλλων ο Ιλια Ιβιτς στους ποδοσφαιριστές και ξεκαθάρισε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσέρχονται κάθε μέρα μέχρι την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο για να υπογράφουν. Έτσι ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία τους στην Αθήνα για να μην υπάρξει… παράπτωμα από κανέναν.

Εν συνεχεία πήρε τον λόγο και ο Μάσιμο Καρέρα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια και έδωσε νέες σαφείς εντολές στους ποδοσφαιριστές του μετά και την προχθεσινή ομιλία του. «Μπαίνουμε σε καραντίνα όλοι μας, τέλος. Τηρούμε τα πάντα όλοι μας εδώ μέσα. Η κατάσταση είναι σοβαρή για όλους μας. Είναι κανόνας για όλους μας» είπε μεταξύ άλλων και ο Ιταλός τεχνικός της Ενωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X