Ενομπακάρε: Με «σφραγίδα» Καρέρα έφτασε στην ΑΕΚ!

Ενομπακάρε: Με «σφραγίδα» Καρέρα έφτασε στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Επιλογή του Ιταλού τεχνικού ο Νιγηριανός επιθετικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περίπτωση του Μπράιτ Ενομπακάρε είναι το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ και εξετάζεται σοβαρά από τον Ίλια Ίβιτς.

Ο 22χρονος Νιγηριανός επιθετικός είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, αλλά κατά συνθήκη μπορεί να παίξει και ως φουνταριστός. Σε αυτές τις θέσεις, εκτός από το αριστερό εξτρέμ, η ΑΕΚ δεν «καίγεται» να αποκτήσει ποδοσφαιριστή, ωστόσο είναι μια περίπτωση που αξίζει. Και γι’ αυτό, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης «τρέχει» να πάρει την υπογραφή του.

Ο Ενομπακάρε κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες ελεύθερος, έχοντας αποδεσμευτεί από τη Γουλβς και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Είναι λογικό ένας παίκτης από την Premier League να κάνει… κλικ σε αρκετές ομάδες και εκτός από την ΑΕΚ, στη μάχη της διεκδίκησης έχει μπει και η Μπεσίκτας.

Το θετικό report του Καρέρα μέσω… Κόντε

Είναι γνωστό πως ο Αντόνιο Κόντε είναι ο μέντορας του Μάσιμο Καρέρα, με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, τόσο στη Γιουβέντους, όσο και στην Εθνική Ιταλίας. Ο Νιγηριανός με αγγλικό διαβατήριο είναι «αποκάλυψη» του τιμ του Κόντε και ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν έμεινε απαθής. Ο Καρέρα έκανε την εισήγησή του στον Ίλια Ίβιτς και το… αίτημά του έγινε δεκτό. Ο Καρέρα θεωρεί τον Ενομπακάρε μία πολύ καλή περίπτωση και θέλει η ομάδα να ενισχυθεί με ακόμη ένα «όπλο» στην επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X