Ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια του Διηπειρωτικού Κυπέλλου

Ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια του Διηπειρωτικού Κυπέλλου
Photo Credits: INTIME

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για το μεγάλο ραντεβού του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο και άπαντες στην «Βασίλισσα» κινούνται σε ρυθμούς Final 4!

Μάλιστα, η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια των αναμετρήσεων, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να αναφέρει πως το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι έντονο, με τους οπαδούς της ομάδας να ετοιμάζονται να ταξιδέψουν από αύριο κιόλας, από Ελλάδα για τη Βραζιλία, ενώ τονίζει ότι την προσπάθεια της ομάδας του Λούκα Μπάνκι θα στηρίξουν και ομογενείς της Λατινικής Αμερικής!

Στο πλαίσιο αυτό, η «Βασίλισσα» ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτήριων, με τον οποίον οι ενδιαφερόμενοι φίλοι της μπορούν να προμηθευτούν τα «μαγικά» χαρτάκια από τη Βραζιλία!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

H «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη πρόκληση της Ιστορίας της, στο Ρίο ντε Τζανέιρο..

Το ενδιαφέρον είναι έντονο, αφού αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ ετοιμάζονται να ταξιδέψουν από αύριο, από Ελλάδα, προκειμένου για τη Βραζιλία, ενώ είναι βέβαιο, ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια και ομογενείς της Λατινικής Αμερικής.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι: Όσοι  επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες της Ομάδας του Λούκα Μπάνκι στο FIBA INTERCONTINENTAL CUP 2019 και δεν έχουν ακόμη αγοράσει εισιτήριο μπορούν να σπεύσουν, την ερχόμενη Παρασκευή (15/02), στο ξενοδοχείο HILTON BARRA (1430 ABELARDO BUENO AVENUE – Jacarepagua), από τις 09:30 έως τις 12:00 (τοπική ώρα).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X