«Έκλεισε» στην ΑΕΚ ο Αμάτο Τσιτσιρέτι

«Έκλεισε» στην ΑΕΚ ο Αμάτο Τσιτσιρέτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ θα βρίσκεται από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Αμάτο Τσιτσιρέτι.

Ο Ιταλός εξτρέμ, σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ», έκλεισε στην «Ένωση» και πλέον οι δύο πλευρές έχουν φθάσει σε συμφωνία. Και πιθανότατα να υπάρχει ήδη ανταλλαγή εγγράφων. Η μεταγραφή είναι… δεδομένη και φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να την χαλάσει. Το μόνο που μπορεί να την… διαλύσει είναι να κάνει βήμα προς τα πίσω η ΑΕΚ. Όμως, κάτι τέτοιο δεν συλλέγει και πολλές πιθανότητες να γίνει.

Είναι μία περίπτωση που ανέλαβε προσωπικά ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος θεωρεί πως ο Τσιτσιρέτι προσθέτει ποιότητα στην «Ένωση» και τον… πιστεύει πολύ. Είναι μία μεταγραφή που δίνει κι’ άλλη ταχύτητα στα «φτερά» και «δυναμώνει» περισσότερο την ΑΕΚ στα εξτρέμ.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως χθες στα Μέσα της γειτονικής χώρας, διέρρευσε πως υπάρχει πρόταση και από την Μπάρι για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό της Νάπολι. Ωστόσο, ο Τσιτσιρέτι δεν φαίνονταν διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, ενώ υπάρχει η προοπτική της «Ένωσης». Επίσης και ο έγκυρος Ιταλός ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ανέφερε χθες (14/11) ότι η ΑΕΚ έχει κάνει προσφορά για τον Ιταλό άσο. Και αυτός την αξιολογεί. Ωστόσο, δείχνει τελικά,  ότι η μεταγραφή του στην «Ένωση» βρίσκεται ένα… βήμα πιο μπροστά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X