Είναι διαφορετικό (και ωραίο) να είσαι ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Είναι διαφορετικό (και ωραίο) να είσαι ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γεγονός πως η ΑΕΚ είναι ιδέα δεν αμφισβητείται, όπως επίσης το ότι είναι διαφορετικά να είσαι ΑΕΚ. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η οικογένεια της Ένωσης το απέδειξε με πράξεις και όχι λόγια.

Η αρχή έγινε το Σάββατο στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Εκεί όπου η ΑΕΚ υποδέχθηκε το Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της Basket League. Στις κερκίδες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ φιλοξένησε παιδιά από τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της Ευρωπαϊκής Έκφρασης και από το Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η Original 21 μάλιστα αποφάσισε να κάνει την ημέρα των προσφυγόπουλων λίγο πιο… όμορφη καθώς μοίρασαν παιχνίδια, σοκολάτες και καραμέλες στα προσφυγόπουλα, τα οποία όπως ήταν λογικό «τρελάθηκαν» από τη χαρά τους.

Λίγο αργότερα την ίδια μέρα, τα κορίτσια του βόλεϊ έστειλαν κι εκείνα το δικό του μήνυμα από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα, πριν την αναμέτρησή τους με τα Βριλήσσια για την Pre League κράτησε ένα πανό που έγραφε: «Τα όπλα δεν δίνουν λύση, προκαλούν μόνο θλίψη». Στον ίδιο αγώνα φυσικά, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ διέθεσε τις εισπράξεις εξ ολοκλήρου για την κάλυψη ενός μέρους θεραπείας του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Χθες, στη Ριζούπολη η Original 21 απέδειξε ξανά πως δεν υπάρχει «No Politica» στις κερκίδες του ποδοσφαίρου. Για ακόμα μια φορά οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ έδειξαν την διαφορετικότητά τους με ένα πανό που περιείχε πολύ «ηχηρό» μήνυμα. Στο μεγαλύτερο πανό γίνεται ευθεία επίθεση στον Ρατζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το οποίο γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Κεμάλ γεννήθηκε ξανά, ο Χίτλερ αναστήθηκε και όλοι εσείς μένετε σιωπηλοί πάνω από τα παιδικά πτώματα», ενώ σε ένα μικρότερο έγραφε: «Αλληλεγγύη στους μαχόμενους Κούρδους», ενώ δίπλα ήταν ζωγραφισμένη η σημαία των Κούρδων.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το πιο ΑΕΚτζήδικο Σαββατοκύριακο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X