Εφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Εφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θρήνος για το ελληνικό μπάσκετ… Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, σκορπώντας απέραντη θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο θρυλικός παράγοντας του Παναθηναϊκού, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας απεβίωσε σήμερα.

Το απόγευμα της Τετάρτης στα 16 Ιανουαρίου είχε υποστεί καρδιακό και εγκεφαλικό επεισόδιο και διακομίσθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Εκεί οι γιατροί τον υπέβαλαν σε παρακέντηση για να αντιμετωπίσουν το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, αλλά η κατάστασή του είχε επιβαρυνθεί λόγω και του προβλήματος στην καρδιά.

Πάλεψε για δύο μήνες στην εντατική μονάδα ιδιωτικού θεραπευτηρίου, χωρίς όμως οι πιθανότητες να είναι με το μέρος του, ενώ το τελευταίο διάστημα η κατάσταση ήταν απολύτως μη αναστρέψιμη.

Γεννημένος το 1931 στην Αθήνα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανέλαβε μαζί με τον Παύλο τον Παναθηναϊκό το 1992, μέχρι να παραδώσει τα ηνία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το 2012. Ήταν πρόεδρος του ερασιτέχνη από το 1999 έως το 2009

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X