Έδωσαν δικαιώματα μέχρι και στον απίθανο Γκαγκαλούδη - Απίστευτες απρέπειες για τον Μάνταλο

Έδωσαν δικαιώματα μέχρι και στον απίθανο Γκαγκαλούδη - Απίστευτες απρέπειες για τον Μάνταλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος με τις δηλώσεις του, έδωσε δικαιώματα για αιχμηρά σχόλια μέχρι και στον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Οι δηλώσεις του αρχηγού της ΑΕΚ μετά το χθεσινό ντέρμπι περί «ανάστασης του νεκρού Παναθηναϊκού» έφεραν την αντίδραση του γνωστού για τα… πράσινα αισθήματά του μπασκεμπολίστα που -δυστυχώς- έχει φορέσει και την φανέλα με τον Δικέφαλο τη σεζόν 2006-07.

Σε ανάρτησή του, ο απαράδεκτος Γιάννης Γκαγκαλούδης έγραψε με τον πλέον αισχρό τρόπο: «Μόλις διάβασα την απίστευτη δήλωση του πιο γρήγορου ποδοσφαιριστή στον κόσμο του Πέτρου μάνταλου ότι νιώθει να ανέστησε ένα νεκρό… Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα ποιον νεκρό ανέστησες??? Δεν σου έχουν πει βρε παιδί της ακμής ότι σε 20 χρόνια από το 1996 μ έχεις κερδίσει εκτός έδρας 1 φορά???? Και άκου πέτρακι μανταλε… Αυτός ο νεκρός που λες έχει μια φανέλα που ζυγίζει όσο δε φαντάζεσαι… Και τα πιτσιρίκια που παίζουν εκεί την τιμάνε.. Όχι Σαν εσένα που περπατάς και κοροϊδεύεις τον κόσμο… Παναθηναϊκός γεννιέσαι δε γίνεσαι…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X