Δίτερμα με Κ19 και ειδικές ασκήσεις από Καρντόσο

Τέτοια «προίκα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αναμετρήσεις με την Κραϊόβα ανήκουν πλέον στο παρελθόν για την ΑΕΚ που πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα της και τους διπλούς αγώνες με την Τράμπζονσπορ στα play off του Europa League.

Και ο Μιγκέλ Καρντόσο δουλεύει ήδη για την επόμενη μέρα. Οσοι δεν έπαιξαν κόντρα στην Κραϊόβα την περασμένη Πέμπτη αγωνίστηκαν χθες σε δίτερμα με την Κ19 που έχει επιστρέψει από την προετοιμασία της στο Καρπενήσι. Μάλιστα, υπό τις οδηγίες του Καρντόσο έκαναν ειδικές ασκήσεις. Και σε αυτές συμμετείχαν 11 ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αλεξόπουλου.

Σήμερα, ο Μιγκέλ Καρντόσο έδωσε ρεπό θέλοντας οι παίκτες του να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί ενώ, αύριο το απόγευμα θα γίνει και η καθιερωμένη επίσημη φωτογράφιση για τη νέα αγωνιστική περίοδο για UEFA και Super League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X