Δηλώθηκε στην Basket League ο Τσάλμερς

Δηλώθηκε στην Basket League ο Τσάλμερς
Photo Credits: INTIME

Η θέση του πλέι μέικερ είχε μείνει κενή στην ΑΕΚ, μετά τον τραυματισμό του Νίκου Γκίκα. Ο Μάριο Τσάλμερς δηλώθηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον θα είναι αυτός που θα καλύψει την «τρύπα» στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Μπορεί το μεγάλο «μπαμ» που σας αποκάλυψε το enwsi.gr με την επιστροφή του Νίκου Ζήση στην Αθήνα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να βρίσκει λύσεις γι’ αυτή την θέση, όμως υπήρχε ένα μεγάλο ερωτηματικό στο τι θα γίνει στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Ο λόγος είναι ότι ο μοναδικός «άσσος» που είχε πλέον στο ρόστερ της η ΑΕΚ και είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ο Τολιόπουλος. Όπως όλα δείχνουν η απάντηση στο πρόβλημα του Έλληνα τεχνικού είναι ο Μάριο Τσάλμερς.

Ο Αμερικανός πρώην σταρ του NBA ανανέωσε πριν από λίγες ημέρες το συμβόλαιο του με την «Βασίλισσα», στην οποία θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς και πλέον δηλώθηκε και για τα παιχνίδι της Basket League, ως ο 6ος ξένος της ομάδας.

Στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεση του τον Μάριο Τσάλμερς, κάτι που θα αποτρέψει «αλχημείες» στην θέση «ένα», όπως να θυμίσουμε έγινε στην αρχή της χρονιάς με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X