Δεύτερος Λουτσέσκου μας προέκυψε-Ο Ένινγκ ενοχλήθηκε απ'τη διαιτησία της Κυριακής!

Δεύτερος Λουτσέσκου μας προέκυψε-Ο Ένινγκ ενοχλήθηκε απ'τη διαιτησία της Κυριακής!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στη νίκη επί του Άρη (0-1) στο «Κλ. Βικελίδης» ήταν εξαιρετική για ακόμα μία φορα – κυρίως στην ανασταλτική της λειτουργία –  το οποίο οφείλεται κατά κόρον στο κοουτσάρισμα του Μάσιμο Καρέρα το οποίο ήταν για… σεμινάριο.

Παρ’ όλα αυτά, ορισμένοι – με μοναδικό στόχο την υποβάθμιση ενός «μάγκικου» διπλού – βλέπουν και πάλι… φαντάσματα!

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ λίγο μετά την κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής και στη διαιτησία του Καραντώνη.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε από έναν μεμονωμένο όλο το σύνολο. Δεν μπορούμε από μια καλή διαιτησία ότι όλοι είναι κακοί. Η διαιτησία της Κυριακής όχι μόνο δεν μου έχει φύγει από το μυαλό αλλά πιθανόν να με εκνευρίζει και μετά από δύο χρόνια. Τότε ενδεχομένως να μη θυμάμαι το όνομά του, αλλά θα μ’ εκνευρίζει. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην μας γίνουν συνήθεια τέτοιες καταστάσεις».

Να σημειωθεί πως στην εν λόγω αναμέτρηση, από το 29ο λεπτό μέχρι το 31ο Βράνιες και Σβάρνας αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα για φάουλ που εφευρέθηκαν – πόσο μάλλον εκείνο του Σβάρνα. Αμφότεροι είναι τιμωρημένοι πλέον. Πέραν αυτού, τα φάουλ υπέρ του Άρη ήταν 33 ενώ για την Ένωση μόλις 11.

Οι εν λόγω δηλώσεις μας θυμίζουν δηλώσεις που έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μετά το πιο «μάγκικο» πρωτάθλημα της Ένωσης, έβλεπε κι αυτός μονίμως φαντάσματα, με μοναδικό στόχο την υποβάθμιση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X