Δευτέρα στην Αθήνα ο Ζεράλδες

«Πολύ κοντά στην ΑΕΚ ο Ζεράλδες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Φρανσίσκο Ζεράλδες, όπως σας έχει μεταφέρει το «enwsi.gr», πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ ακόμα κι αν δεν έχει ανακοινωθεί, με την Ένωση να τα έχει βρει στα πάντα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τον ίδιο. Ο 24χρονος Πορτογάλος αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα την προσεχή Δευτέρα (24/6).

Παρότι η συμφωνία έχει επιτευχθεί, ο Ζεράλδες θα φτάσει την Δευτέρα στην Αθήνα ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να διευθετήσει τα προσωπικά του ζητήματα. Ο 24χρονος, θέλει να βρει σύντομα σπίτι και από την Πέμπτη (27/6), στην πρώτη συνάντηση των κιτρινόμαυρων για τη νέα χρονιά στα Σπάτα, να… σηκώσει μανίκια φορώντας την κιτρινόμαυρη φόρμα.

Φουλ για εξτρέμ

Η ΑΕΚ επικεντρώνεται πλέον στην εύρεση εξτρέμ για την επίθεση της. Ο Μιγκέλ Καρντόσο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της Ένωσης ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος για τα «φτερά» της επίθεσης.

Επιθυμία των κιτρινόμαυρων είναι φυσικά ο εξτρέμ να έρθει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ το συντομότερο δυνατόν και, φυσικά, να είναι στο Κιέλτσε της Πολωνίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Κάποιες περιπτώσεις εξετάζονται ήδη, όμως περισσότερες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Τέλος ο Φάμπιο Μαρτίνς

Η υπόθεση του Φάμπιο Μαρτίνς δείχνει να έχει τελειώσει για την ΑΕΚ, με την Ένωση να μην ασχολείται πλέον με την περίπτωση του. Ο εξτρέμ της Μπράγκα, παρότι ήθελε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, ελέω Μιγκέλ Καρντόσο, ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδες έθετε εμπόδια στο deal. Παράλληλα, αρκετές ομάδες ακόμα από Τουρκία, Πολωνία και Μέση Ανατολή είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για εκείνον.

Η Ένωση δεν ασχολείται πλέον με την περίπτωση του 25χρονου Πορτογάλου και πάει για… άλλα αναφορικά με τις θέσεις των εξτρέμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X