Δεν υπάρχει απόφαση της UEFA για τιμωρία της ΑΕΚ

Δεν υπάρχει απόφαση της UEFA για τιμωρία της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί δημοσιεύματα σε site που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό να προδικάζουν τιμωρία της ΑΕΚ από την UEFA για ότι έγινε στο ματς με τον Αγιαξ στο ΟΑΚΑ για το Champions League, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν υπάρχει απόφαση. Και έτσι στην ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένουν την επίσημη απόφαση.

Καμία απόφαση δεν υπάρχει από πλευράς UEFA και άπαντες ενημερώνονται ότι βγάλει επίσημη ανακοίνωση η αρμόδια επιτροπή. Ωστόσο, από πλευράς… ερυθρολεύκων επιχειρούν ξεκάθαρα να δημιουργήσουν κλίμα για μια απόφαση που παίρνουν σοβαρά όργανα και όχι το… σύστημα που έβγαλε λάδι τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια έξω από το Γεντί Κουλέ στο ματς με τον ΟΦΗ και για τα ακόμη μεγαλύτερα μέσα στο Παμπελοπονησιακό στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στο «gavros»:

«Μαύρα» τα έχουν βάψει στην ΑΕΚ. Αποτελεί κοινό μυστικό ότι, εξαιτίας των επεισοδίων των οπαδών της στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αγιαξ, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ την τιμώρησε με δυο χρόνια αποκλεισμό από την Ευρώπη. Μάλιστα, η συγκεκριμένη «καμπάνα» δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, παρά η ΑΕΚ έχει δικαίωμα έφεσης, όπου δεν αναμένεται να πετύχει κάτι σημαντικό, μπορεί μόνο να ελπίζει σε αποκλεισμό ενός χρόνου. Παράλληλα θα επιβληθεί και βαρύ πρόστιμο.

«Πως θα σας φαινόταν αν η ΑΕΚ τιμωρούνταν με αποκλεισμό δυο χρόνων από την Ευρώπη», ρώτησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μπαταγιάννη και τον διευθύνονται σύμβουλο, Βασίλη Γκαγκάτση στο χθεσινό (15/01) γεύμα, όπου το παρών έδωσε και ο υπερσύμβουλος, Πετρ Φούσεκ. Οι δυο ξένοι παράγοντες έδωσαν μεγάλο βάρος στην εξάλειψη των φαινομένων βίας, αν και επεισόδια έγιναν μόνο από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και της επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Μάλιστα, οι δυο παράγοντες επεσήμαναν ότι η υπόθεση κατέστη τελεσίδικη σε τρεις εβδομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X