Μελισσανίδης: «Δεν πρόκειται να αλλάξω, θα χαλάμε όσα βγάζουμε»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι διατεθειμένος να κάνει επίδειξη… νεοπλουτισμού

Για όλους και για όλα μίλησε χθες ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης στο περιθώριο του δείπνου που παραχώρησε στους ρεπόρτερ της ομάδας.

Για ακόμη μια φορά, ο Δημήτρης Μελισσανιδης πήρε την ευθύνη για την φετινή αποτυχημένη χρονιά, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να κρατάει την ΑΕΚ καθαρή και με γήπεδο, το οποίο και σηκώνεται στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο «Τίγρης» τόνισε πως η ομάδα πρέπει να διδαχθεί από το παρελθόν, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένος να κάνει επίδειξη νεοπλουτισμού, φωτογραφίζοντας εν μέρει τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την φετινή χρονιά:

«Γίνανε λάθη τα οποία τα είπα πρώτος. Είμαστε απογοητευμένοι από τη χρονιά που πέρασε. Την ευθύνη την έχω εγώ. Πιστεύω ότι θα υπάρχει η αντίδραση. Αλλά δεν πρέπει να απαξιώνουμε όσα έχουμε πετύχει από το 2013 μέχρι σήμερα.

Ειλικρινά εγώ δεν θα φτάσω ποτέ να υποθηκεύσω το μέλλον της ΑΕΚ με τα λάθη που έγιναν. Θα στηριχτώ στο financial fair play θέλω το κλαμπ να χρηματοδοτείται από τα δικά του έσοδα. Δεν κάνω πίσω ούτε γραμμάριο σε αυτό. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας θα προχωρήσουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε, σημασία έχει ότι καταφέραμε αρκετά πράγματα μπορεί να μην έχουμε το τέλειο όμως πετύχαμε αρκετά πράγματα και το κυριότερο δεν βγαίνει πρωταθλητής το Νοέμβριο πλέον. Στόχος μου είναι να κρατάω την ΑΕΚ καθαρή και να φτιάξω το γήπεδο. Αυτή είναι η επιθυμία μου,αυτός είναι ο στόχος και δεν καταλαβαίνω τίποτα»!

Δείτε επίσης

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά (VIDEO)

Συμμετέχει στην καμπάνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο πλευρό του ISMEC που υποστηρίζεται από ECA και FIFA