Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα: Η φωτισμένη «Αγιά Σοφιά» από ψηλά (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα: Η φωτισμένη «Αγιά Σοφιά» από ψηλά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιάζει σαν ψέμα, αλλά όχι πια. Μοιάζει με ένα τρελό όνειρο, αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικό. Η «Αγιά Σοφιά» κάθε μέρα είναι και πιο άτρωτη, κάθε μέρα και πιο κοντά στο να αγκαλιάσει τους χιλιάδες «ξενιτεμένους» ΑΕΚτζήδες που ανυπομονούν να δημιουργήσουν μια «κόλαση» για όποιον αντιμετωπίζει η ΑΕΚ από την σεζόν 2021-22 και μετά.

Μπορεί τα όσα γίνονται με την πανδημία του κορωνοϊού να βάζουν στον «πάγο» πολλά πράγματα στην Ελλάδα, αλλά το γήπεδο της ΑΕΚ δεν είναι ένα από αυτά γιατί οι εργασίες προχωρούν κανονικά, ενώ μάλιστα αύριο Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει και η πολυαναμενόμενη υπογειοποίηση. Εργο απαραίτητο για την δημιουργία του «κάστρου» της Ενωσης.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, δημοσίευσε σήμερα Κυριακή μια από τις ομορφότερες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με «μούσσα» την «Αγιά Σοφιά». Βραδινό τοπίο, το στέγαστρο απολαμβάνει τον κίτρινο φωτισμό του, ενώ στο βάθος βρίσκονται τα φώτα από την πιο «κιτρινόμαυρη» πόλη, την Νέα Φιλαδέλφεια. Απλά μαγικό, αλλά είναι αληθινό.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και μερικές μέρες όλα έχουν δρομολογηθεί για την έναρξη της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια. ΠΑΕ ΑΕΚ, Δήμος και όλοι οι αρμόδιοι φορείς ξεπέρασαν το ένα εμπόδιο μετά το άλλο για να βάλουν εν τέλει το τρένο στις… ράγες. Έπειτα από την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ και της Τροχαίας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δίπλα από την Αγιά Σοφιά με τους δρόμους να κλείνουν, όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του δυνοδού με το γήπεδο της ΑΕΚ, έργο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος με διαδικτυακό σχόλιό του, το έργο θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα. «Δευτέρα ραντεβού. Αρχίζει η Υπογειοποίηση», έγραψε χαρακτηριστικά. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα είχαν λάβει χώρα τα έργα των περιφράξεων στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου, ενώ και η ΑΕΚ έχει προχωρήσει τις εργασίες αντιστήριξης μπροστά από το γήπεδο ώστε όλα να είναι έτοιμα για να πιάσει η ΙΝΤΡΑΚΑΤ δουλειά.

Δείτε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X