Δεν χάνει η ΑΕΚ στην γειτονιά της (VIDEO)

Δεν χάνει η ΑΕΚ στην γειτονιά της (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει την Κυριακή στη Ριζούπολη, αγωνιζόμενη σε ένα γήπεδο που γνωρίζει καλά. Άλλωστε εκεί έκανε τη φιέστα για το πρωτάθλημα του 2018, σε ένα ματς-γιορτή, όπου επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, μπροστά στο κοινό της που είχε κατακλύσει το γήπεδο. Γενικώς η συγκεκριμένη έδρα δείχνει να της ταιριάζει.

Η ΑΕΚ είναι αήττητη στις τελευταίες 26 επισκέψεις στη… γειτονιά της, μετρώντας 21 νίκες και 5 ισοπαλίες, ενώ παράλληλα εκεί πανηγύρισε, την πρόκριση στους ομίλους του UEFA το 2004 κόντρα στην Γκόριτσα και τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του Ολυμπιακού (2002/03-2003/04), όταν οι «ερυθρόλευκοι το είχαν ως έδρα.

Η τελευταία ήττα του Δικεφάλου στο συγκεκριμένο γήπεδο χρονολογείται… 20 χρόνια πίσω! Στις 9 Απριλίου 1989, όταν έδινε τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, γνώρισε μία ήττα-σοκ με 2-1 από τον Απόλλωνα, ο οποίος με τη σειρά του πήρε… οξυγόνο στη μάχη που έδινε για τη σωτηρία. Έκτοτε η Ένωση φεύγει πάντα με βαθμό ή βαθμούς από τη Ριζούπολη, κάτι που μένει να φανεί αν θα κάνει και την Κυριακή.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X