Χόγκας: «Το αίμα μου θα είναι πάντα κίτρινο και μαύρο!»

Χόγκας: «Το αίμα μου θα είναι πάντα κίτρινο και μαύρο!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει πολλοί παίκτες από την ομάδα χάντμπολ.

Ο καθένας άφησε το δικό του στίγμα. Άλλος πρόσφερε περισσότερο άλλος λιγότερο. Λίγοι όμως κατάφεραν να κερδίσουν την αγάπη του κόσμου. Να γίνουν και να νιώσουν πραγματικά μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας. Ένας από αυτούς είναι και ο Μάλικ Χόγκας. Ένας παίκτης που ήρθε για πρώτη φορά πριν τέσσερα χρόνια έχοντας το βαρύ φορτίο για να καλύψει το κενό στην μετά-Μπακαούκα εποχή για την ΑΕΚ. Σαν οπαδός της Μαρσέιγ ήρθε στην ΑΕΚ σαν …αδερφός και τελικά έγινε ένας με τον κόσμο.

Για παίκτες σαν τον Χόγκας που έχουν γεννηθεί για την …κερκίδα η ΑΕΚ του έδωσε την ευκαιρία να ζήσει ότι ονειρευόταν. Πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στην ομάδα μετά από απουσία ενός έτους και τώρα ήρθε πάλι το πλήρωμα του χρόνου για να πει «αντίο». Περισσότερο όμως να πει «ευχαριστώ» για όσα έζησε με την φανέλα του «Δικεφάλου», την αγάπη που έδωσε και δέχτηκε και για όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές μέσα και έξω από το γήπεδο που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Ο Γαλλοαλεργινός αποχωρεί από το «κιτρινόμαυρο» τμήμα και θέλησε μέσω της «Ώρας» να κλείσει όμορφα αυτό τον κύκλο.

 Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του δεν έκρυψε για μια ακόμη φορά την μεγάλη του αγάπη για την ΑΕΚ και τόνισε πως παρότι αποχωρεί θα νιώθει πάντα μέλος αυτής της οικογένειας που δημιούργησε εδώ: «Η AEΚ θα είναι για εμένα μια αιώνια αγάπη. Ήμουν για 3 χρόνια στην οικογένεια της ΑΕΚ και έζησα τις πιο όμορφες αθλητικές μου στιγμές. Ένιωσα την αγάπη και την ζεστασιά των ανθρώπων της ομάδας, έπαιζα με την ψυχή μου και έπαιζα όπως δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ. Ευχαριστώ για την αγάπη σας, πολλά ευχαριστώ σε όλους. Αυτό είναι ένα απλά αντίο, αλλά φεύγω με ψηλά το κεφάλι και με την τιμή, να έχουμε κερδίσει ένα πρωτάθλημα με την «οικογένειά» μου, με αποτέλεσμα να μείνουμε στην ιστορία του κλαμπ. Είμαι ΑΕΚ και θα παραμείνω ΑΕΚ για πάντα. Το αίμα μου είναι κίτρινο και μαύρο. ΑΕΚ για πάντα», ήταν τα συγκινητικά λόγια του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε με την φανέλα του «Δικεφάλου» ο Χόγκας είχε 94 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 367 γκολ.

Τελευταίο του παιχνίδι με την «Ένωση» ήταν στις 7 Μαρτίου όταν και αγωνίστηκε απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας. Εκτός από τα αγωνιστικά του κατορθώματα όμως όλοι οι συμπαίκτες του θα τον θυμούνται πάντα για την θετική του ενέργεια και το όμορφο κλίμα που δημιουργούσε στα αποδυτήρια. Γιατί όπως λέει και ο ίδιος ο αθλητισμός είναι χαρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X