Χιμένεθ: «Υπάρχει εξήγηση, αλλά δεν μπορώ να την πω ανοιχτά»!

Εικόνες από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να δώσει εξήγηση για ότι είδαμε στην επανάληψη αφήνοντας… αιχμές για την κατάσταση της ομάδας που δεν μπορούσε να ακολουθήσει στην επανάληψη, το πλάνο το πρώτου 45λεπτου που ήταν πετυχημένο.

«Υπάρχει. Δεν μπορώ να την πω ανοιχτό. Έχουμε παίξει 45 λεπτά απίστευτα. Όπως παίζει μια πρωταθλήτρια. Αλλά για 90 λεπτά έτσι σε τέτοια πίεση πρέπει να είσαι πολύ δυνατός,. Είχαμε 4 ευκαιρίες. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Πιέσαμε και βάλαμε μόνο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός είχε ευστοχία. Από τα 5 έβαλε τα 4. Είμαστε πολύ διαφορετικές ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σχέση με το δεύτερο. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Δεν θα σταματήσουμε εδώ. Συνεχίζουμε.

Δεν θέλω να πω κάτι. Δεν θέλω να μιλήσω για ότι έγινε πριν. Μίλησα για μια ομάδα που δεν μπορούσε να παίξει ότι έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο. Τίποτε παραπάνω από την καθημερινή δουλειά» είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X