Χιμένεθ σε παίκτες: «Δείξτε ποιοι είστε!»

Τρελή ανατροπή στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ έχουν απομείνει τρία κομβικά παιχνίδια, προκειμένου να σωθεί όσο γίνεται η φετινή κακή σεζόν, με τον Μανόλο Χιμένεθ να προσπαθεί να… αφυπνίσει τους παίκτες της Ενωσης. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας, αφού η ήττα και απογοητευτική εμφάνιση στον αγώνα με την ΑΕΛ σκόρπισε ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο”.

Ο Ανδαλουσιανός με ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, σε μια προσπάθεια να τους ανυψώσει το ηθικό, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν έγιναν σωστά στο χθεσινό (προχθεσινό) παιχνίδι. Όμως δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια, που πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι, διότι θα κρίνουν τα πάντα. Τώρα πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να πετύχουμε. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Θα πρέπει όμως να τα κοιτάξουμε ένα – ένα. Πρώτα το ματς στη Λαμία για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Μετά να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για να τελειώνουμε με την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Και μετά να βάλουμε στο μυαλό μας μόνο τον τελικό και το πώς θα κερδίσουμε το Κύπελλο».

Παράλληλα, ο Μανόλο στήριξε τον Παναγιώτη Τσιντώτα που ήταν πεσμένος ψυχολογικά, λόγω του… χοντρού λάθους του στο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ από τον Μπράλιτς στον αγώνα με τη Λάρισα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X