Χέρι-δώρο, πρόκριση-δώρο από τον Ερυθρό Αστέρα στον Ολυμπιακό!

Χέρι-δώρο, πρόκριση-δώρο από τον Ερυθρό Αστέρα στον Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε ένα πέναλτι για να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα και να πάρει τελικά την πρόκριση στους «32» του Europa League. Στο 86ο λεπτό ο Ζαντέρ μάλλον μπερδεύτηκε από τις φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων… ίσως και να ήταν στο πάρτι που έγινε προηγουμένως στο ΣΕΦ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έκανε χέρι που δεν θα βλέπαμε ούτε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, με αποτέλεσμα το Ολυμπιακός να κερδίσει πέναλτι. Ο Ελ Αραμπί ήταν εύστοχος από την λευκή βούλα, με αποτέλεσμα η ομάδα του Πειραιά να κάνει το 1-0.

Ο Ερυθρός Αστέρας μάλιστα έχασε και πέναλτι στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Τομανέ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Οι Πειραιώτες όμως ήταν η καλύτερη ομάδα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ανάμεσα τους και δοκάρι με τον Ελ Αραμπί και ολοκλήρωσαν το ματς με 27 τελικές.

Το φιλμ του αγώνα

Οι Σέρβοι απείλησαν πρώτοι την εστία του Σα, στο 5ο λεπτό το σουτ του Βουκάνοβιτς δεν βρήκε στόχο, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μασούρα. Οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως ο Ολυμπιακός, που ασκούσε πίεση και είχε κατοχή της τάξεως του 70%. Όμως, ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε το πέναλτι στο 41ο λεπτό και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καθαρίσει την πρόκριση. Ο Μαρίν ανατράπηκε από τον Γκιγιέρμε και ο Τομανέ ανέλαβε την εκτέλεση, όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μαρίν την τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν πλάσαρε έγκαιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πίεσε ακόμα περισσότερο, όμως βρήκε απέναντι του έναν εξαιρετικό Μποργιάν. Στο 59ο λεπτό ο Ελ Αραμπί είχε την καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του λιμανιού, έπιασε την κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ισοφαρίζοντας με αυτό τον τρόπο τα δοκάρια. Η πίεση των «ερυθρολεύκων» συνεχιζόταν, όμως δεν μπορούσαν να βρουν λύση… αυτή ήρθε από έναν «αντίπαλο» ο Ζαντέρ έκανε ένα χέρι-δώρο, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό για τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι, με έναν γνώριμο τρόπο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Ελ Αραμπί ήταν εύστοχος από τα έντεκα μέτρα και έγραψε το τελικό 1-0, δίνοντας έτσι την πρόκριση στον Ολυμπιακό για του «32» του UEFA Europa League

Έτσι έπαιξαν

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Μεριά, Σεμέδο, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (61′ Γκερέρο), Ποντένσε, Μασούρας (70′ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (90′ Μπενζιά).

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Ίβανιτς (82′ Ζάντερ), Ν. Πέτροβιτς, Μάριν, Βουκάνοβιτς (65′ Μποάκιε), Γκαρσία, Τομανέ (58′ Λα Πάρα)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X