Χαμός στην ΕΠΟ: Αποχώρησαν σύμβουλοι, καταγγελίες για Γραμμένο!

Γραμμένος: «Θα υπάρξει αποτέλεσμα στην υπόθεση Τζήλου – Δεδομένη η χειραγώγηση αγώνων»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο απόλυτος χαμός λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, όπου τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα του Βίτορ Μέλο Περέιρα. Μεγάλη ένταση δημιουργεί η πλευρά του ΠΑΟΚ με την στάση που κρατά.

Παρότι το θέμα της παραμονής του Πορτογάλου παράγοντα διαιτησίας ήταν 21ο προς συζήτηση, ζητήθηκε να αρχίσει η συνεδρίαση με αυτό, όπερ και εγένετο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ανέφερε πως από την στιγμή που έχουν παρθεί συγκεκριμένες αποφάσεις από την FIFA, βάσει καταστατικού δεν μπορούν να αλλάξουν κι ως εκ τούτου η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μέλο Περέιρα είναι μονόδρομος.

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Super League και πρώτος αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Μηνάς Λυσάνδρου. Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού τόνισε πως η συγκεκριμένη απόφαση είναι σεβαστή, ανέφερε πως από την στιγμή που αυτό ουσιαστικά τους επιβάλλεται από τις διεθνείς συνομοσπονδίες, θα πρέπει να εξεταστεί ξανά το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας.

Στην ουσία, ο Λυσάνδρου τόνισε πως δεν γίνεται η Ελληνική Ομοσπονδία να πληρώνει τόσα πολλά χρήματα για έναν παράγονται που οι περισσότεροι δεν θέλουν να παραμείνει στην ΚΕΔ και επιβάλλεται από τις διεθνείς ομοσπονδίες. Με την άποψη αυτή συντάχθηκαν τα μέλη της Ε.Ε., Βακάλης, Παπαχρήστος, Ψαρόπουλος, Θωμαϊδης, ο πρόεδρος της Football League, Λεουτσάκος και οι εκπρόσωποι της Super League, Ασλανίδης και Αγραφιώτης.

Η «πηγή» της έντασης

Σε εκείνο το σημείο δημιουργήθηκε ένταση εξαιτίας της στάσης που επέλεξε να κρατήσει η πλευρά του ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε πως ο Λυσάνδρου εκφράζει προσωπικές απόψεις και όχι την άποψη του συνόλου, με τον Αντιπρόεδρο της ΑΕΚ, να απαντά ότι μιλάει για την διαφάνεια στα οικονομικά και όχι για το αν θα παραμείνει ο Περέιρα ή όχι.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ φέρεται να είπε εκείνη την στιγμή πως: «Το θέμα Περέιρα δεν τίθεται προς ψήφιση. Είναι απόφαση της FIFA. Το υπερεξαντλήσαμε. Δεν έπρεπε να το συζητάμε καν»! Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Έπειτα από αυτή την τοποθέτηση του Χούμπελ, οι περισσότεροι σύμβουλοι που διαφώνησαν, αποχώρησαν από την αίθουσα και παρέμειναν μόνο όσοι πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ, καθώς και ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού που εκπροσωπεί την Super League, Αγραφιώτης και ο Ψαρόπουλος.

Όσοι αποχώρησαν διέρρεαν ότι «η διαδικασία που ακολούθησε ο Γραμμένος στο θέμα Περέιρα, είναι παράνομη»! Η επεισοδιακή συνεδρίαση συνεχίζεται αυτή την ώρα με 10 από τους 17 συμβούλους (οι 8 του ΠΑΟΚ, συν οι Λυσάνδρου, Αγραφιώτης).

Ως αποτέλεσμα των αποχωρήσεων, ο προϋπολογισμός της νέας χρόνιας, πέρασε με μειοψηφία, καθώς τον ψήφισαν μόνο οι 8 σύμβουλοι που πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ.

Το μεγάλο ζήτημα όμως παραμένει ο Μέλο Περέιρα. Ο Πορτογάλος παράγοντας διαιτησίας, όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην ίδια θέση, με τους ίδιους οικονομικούς όρους και χωρίς να τον θέλει η πλειοψηφία της ΕΠΟ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X