BCL: «Η πολύ δυνατή ΑΕΚ μπορεί να γίνει η πρώτη η ομάδα που θα το... σηκώσει δυο φορές!» (ΦΩΤΟ)

BCL: «Η πολύ δυνατή ΑΕΚ μπορεί να γίνει η πρώτη η ομάδα που θα το... σηκώσει δυο φορές!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο πρώτος στόχος επιτεύθει για την ΑΕΚ που σήκωσε χθες το Κύπελλο Ελλάδος. Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν για την Ένωση και το τέταρτο επί εποχής Μάκη Αγγελόπουλου. Πλέον όταν… καταλαγιάσει η «φωτιά» των πανηγυρισμών η Ένωση πρέπει να κοιτάξει τόσο το πρωτάθλημα, όσο και στο Basketball Champions League.

Το BCL μάλιστα που ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση μοίρασε μέσω της ιστοσελίδας του… βαθμούς σε κάποιες ομάδες για την εικόνα τους στο πρώτο μισό της σεζόν. Τι αναφέρθηκε για την «Βασίλισσα»; Μόνο τα καλύτερα. Έγινε αναφορά στην προσθήκη του καθοριστικού Νίκου Ζήση, ενώ ως μοναδικό μελανό σημείο αναφέρεται το γεγονός πως δεν έχει πλεονέκτημα έδρας. Υπενθυμίζουμε πως αύριο (18/02, 12:00) λαμβάνει χώρα η κλήρωση της επόμενης φάσης του BCL.

Συγκεκριμένα γράφει η ανάλυση: 

«ΑΕΚ (9-5), βαθμός: Β!

Οι πρωταθλητές του 2018 μπορούν να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα έχει δύο τρόπαια Champions League γιατί είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και κατάφεραν να προσαρμοστούν άριστα μετά την φυγή του Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Απέκτησαν τον Νίκο Ζήση που έχε το know-how να παίρνει μεγάλα παιχνίδια και τρόπαια. Ο λόγος που δεν παίρνει «Α», είναι ότι δεν εξασφάλισε πλεονέκτημα έδρας στις επόμενες φάσεις. Το πλεονέκτημα έδρας είναι πολύ ΠΟΛΥ σημαντικό όταν είσαι η ΑΕΚ. Όσοι βρέθηκαν στην Αθήνα στο Final 4 του 2018 ξέρουν για τι πράγμα μιλάμε».

Δείτε εδω:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X