Αυγενάκης: «Στην τελική ευθεία για να αξιοποιηθεί το κλειστό στα Λιόσια από την ΑΕΚ»

«Αιχμές» για τους παίκτες του Ολυμπιακού από τον Λ. Αυγενάκη
Photo Credits: INTIME

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε τις οικονομικές εξελίξεις αλλά και αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αναφέροντας το θέμα του κλειστού των Λιοσίων, για το οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΚ για την αξιοποίηση του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στον ρ/σ Alpha 98.9:

«Είναι γεγονός ότι η αγορά έχει καλυφθεί από ένα κλίμα αισιοδοξίας κι αυτό προκύπτει και από το κλίμα σταθερότητας και αποτελεσματικότητας που υπάρχει από το κυβερνητικό σχήμα.

Οι βελτιώσεις που έχουν υπάρξει είναι μεν αισθητές αλλά δεν αρκούν και γι’ αυτό επιδιώκουμε λιγότερους φόρους, δικαιότερους φόρους και παράλληλα στέλνουμε μήνυμα εμπιστοσύνης στην αγορά.

Οδεύουμε ολοταχώς προς την αξιοποίηση της πρώτης αθλητικής ολυμπιακής εγκατάστασης, και αναφέρομαι στα Λιόσια, το οποίο θα αξιοποιηθεί από την ΚΑΕ ΑΕΚ με διαφανείς διαδικασίες, με μία σοβαρή πρόταση, αλλά παράλληλα και με σεβασμό προς τους αθλητές που τη χρησιμοποιούν σήμερα.

Σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την αξιοποίηση ενός πρώτου τμήματος του ΟΑΚΑ και στη συνέχεια ενός δεύτερου. Το ΟΑΚΑ είναι μια μεγάλη, ιστορική εγκατάσταση την οποία όμως αδυνατεί να χρηματοδοτεί και να υποστηρίζει η ΓΓΑ με τον προϋπολογισμό που διαθέτει.

Η φορολογία των συμβολαίων μειώθηκε από το 45-55% στο 22% το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι ενισχύσαμε τα ταμεία ΠΑΕ, ΚΑΕ και ομάδων βόλεϊ, αλλά άμεσα ανοίξαμε δρόμους για δικούς μας αθλητές που δεν τους συνέφερε να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια. Διαφάνεια, ισορροπία και ανταγωνιστικότητα. Στόχος μας να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα προσελκύοντας αθλητές από το εξωτερικό».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X