Άτρωτη η ΑΕΚ εκτός ΟΑΚΑ, τρέχει σερί 7-1-0

Άτρωτη η ΑΕΚ εκτός ΟΑΚΑ, τρέχει σερί 7-1-0
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητα με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο.

Με τον ερχομό του Έλληνα τεχνικού, η Ένωση μετράει ήδη 3/3 νίκες με Τράμπζονσπορ, Αστέρα Τρίπολης και Λαμία και ο στόχος είναι να συνεχίσει ανάλογα και να περάσει το Σάββατο (20:00) από το Αγρίνιο και την έδρα του Παναιτωλικού.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε στραβά για την ΑΕΚ και με τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο πρόλαβε (έστω και για λίγο) να χάσει τη δύναμή της τα τελευταία χρόνια. Η Ένωση, από την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία είχε καταφέρει να κάνει το… αχανές ΟΑΚΑ, έδρα, τρέχοντας μεγάλα αήττητα σερί. Ενώ παράλληλα, αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα μακριά από αυτό. Ωστόσο κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει και σιγά σιγά… χτίζει το δικό της σερί.

Το αήττητο σερί

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ τη φετινή χρονιά μετράει ήδη τρία διπλά σε Κραϊόβα (0-2), Τραπεζούντα (0-2) και Τρίπολη (2-3) κι αν συνυπολογίσουμε και την περσινή, το σερί μεγαλώνει (τελευταία ήττα στις 2/3 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη).

Μετά το παιχνίδι στο «Βικελίδης», η Ένωση έχει νικήσει σε Περιστέρι (1-0), Ξάνθη (3-1), Λαμία (4-0 Κύπελλο), Λιβαδειά (3-0) και έχει έρθει ισόπαλη 2-2 στη Λαμία για το πρωτάθλημα.

Κάτι που μεταφράζεται, πως σε οκτώ παιχνίδια έχει επτά νίκες και μία ισοπαλία μακριά από το ΟΑΚΑ και το Σάββατο θα επιδιώξει να πανηγυρίσει το 8ο διπλό στο Αγρίνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X