«Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ματσίς»

«Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ματσίς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους το όνομα του Νταρβίν Ματσίς έπαιξε δυνατά για την ΑΕΚ, με την περίπτωση του 26χρονου όμως να μην προχωράει.

Ο Βενεζουελάνος εξτρέμ παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Κάντιθ της Ισπανίας από την Ουντινέζε, τον Ιανουάριο, με τον Ματσίς να κάνει… παπάδες στην Segunda Division. Σε 9 ματς έχει σημειώσει 7 τέρματα και το όνομά του βρίσκεται ξανά στην κιτρινόμαυρη λίστα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, το ιταλικό tuttoudinese.it τόνισε πως ο Ματσίς αρέσει στην ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα. Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ευελπιστούν να μην ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από την Κάντιθ, σε περίπτωση ανόδου της στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου, ώστε στη συνέχεια να  γίνει κίνηση από την πλευρά της ΑΕΚ για να τον κάνει δικό της από την Ουντινέζε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X