Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ιωαννίδης

Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ιωαννίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπορεί να βρίσκεται σε αγωνιστική αδράνεια, όπως και όλες οι ομάδες λόγω κορωνοϊου, αλλά ο Ιλια Ιβιτς συνεχίζει τη δουλειά του.

«Χτενίζει» την ελληνική και ξένη αγορά. Ωστε να τσεκάρει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως να ενδιαφέρουν την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι. Βλέπετε θα είναι ένα καλοκαίρι ιδιαίτερο σε επίπεδο χρόνου, παικτών, δυνατοτήτων και οικονομικά και οφείλει να είναι καθόλα έτοιμος. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης αναφορικά με την ελληνική αγορά δεν έχει μεγάλη λίστα, καθώς οι καλές περιπτώσεις που είναι διαθέσιμες δεν είναι πολλές. Ωστόσο, έχει διακρίνει κάποια… λαβράκια. Ακόμη και εκτός Super League.

Μάλιστα ένας από τους παίκτες που του αρέσει είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο 20χρονος επιθετικός του Λεβαδειακού. Η ομάδα της Βοιωτίας τα πηγαίνει αρκετά καλά στη Super League 2. Οι Βοιωτοί σε 20 παιχνίδια μετρούν 11 νίκες, 5 ήττες και 4 ισοπαλίες ενώ έχουν ήδη βάλει πλώρη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος καθώς ισοβαθμούν στην 3η θέση με τον Κισσαμικό και κυνηγούν τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης για τα μπαράζ ανόδου. Από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους είναι ο Φώτης Ιωαννίδης που έχει σε 16 εμφανίσεις 4 γκολ φέτος, αγωνιζόμενος ως σέντερ φορ. Ο 20χρονος με 1.86μ. ύψος έχει καταφέρει να διακριθεί, ενώ ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έδειξαν επίσης ενδιαφέρον προ καιρού.

Η πορεία του και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ

Ήδη από τον Δεκέμβρη έχει γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού καθώς ο πατέρας του ποδοσφαιριστή φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» ενώ και ο ίδιος έχει παίξει στις ακαδημίες των Πειραιωτών. Στη συνέχεια και ο ΠΑΟΚ έκανε μια πρώτη κρούση προς τη πλευρά του Ιωαννίδη. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει… κάτσει κάπου η μπίλια, με τον Ιβιτς να τον έχει στην λίστα των επιθετικών. Ο Ιωαννίδης το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό (από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας) και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ17 του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ στις 10 Δεκεμβρίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα σε μία εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και αποτέλεσε τον δεύτερο κατά σειρά νεότερο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία.

Η ΑΕΚ τον έχει στην λίστα της, ο Ιβιτς τον παρακολουθεί και αν κριθεί ότι η Ενωση πρέπει να κάνει μια επένδυση στην θέση του επιθετικού τότε δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση. Η πολύ καλή άποψη που έχει πάντως ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής για τον 20χρονο επιθετικό είναι δεδομένη. Ωστόσο, για την θέση του επιθετικού πρέπει πρώτα να ξεδιαλύνει τι θα γίνει με τον Σέρχιο Αραούχο, τον Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες πια η παραμονή του Γιώργου Γιακουμάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X