Αραούχο: «Αν γυρίσω στην Ελλάδα θα είναι μόνο για την ΑΕΚ»

Το ταχύτερο και ας είναι και «αντίο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο «μάγεψε» με την κιτρινόμαυρη φανέλα, οδηγώντας την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια. Τις προηγούμενες εβδομάδες, υπήρξαν σενάρια πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού της Λας Πάλμας. Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του ντέρμπι της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά με την Τενερίφη, ο «Τσίνο» ρωτήθηκε για αυτό το φερόμενο ενδιαφέρον, δίνοντας ξεκάθαρη απάντηση και βάζοντας τέλος στα όποια όνειρα των «ερυθρολεύκων». Αν επιστρέψει στην Ελλάδα, θα το κάνει μόνο για την ΑΕΚ!

«Στην Ελλάδα έζησα μεγάλες στιγμές. Όλα ήταν τέλεια. Ακόμα με παίρνουν τηλέφωνο για να γυρίσω, αλλά τώρα συνεχίζω εδώ χαρούμενος. Δεν ξέρω κάτι για κάποιο ενδιαφέρον. Αυτό το γνωρίζει εκείνος που ενδιαφέρεται ή ο πατριός μου. Αλλά κανείς δεν μου εξήγησε τίποτα. Έχουν πει ότι με ήθελε ο αντίπαλος της ΑΕΚ στα ντέρμπι (σ.σ. ο Ολυμπιακός). Αλλά έχω δώσει τον λόγο μου. Ότι αν επέστρεφα στην Ελλάδα θα ήταν για την ΑΕΚ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X