«Αποκλείεται να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα ο Πόνσε»

Σπάει και αλλά ρεκόρ ο Πόνσε στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εζέκιελ Πόνσε κάνει ονειρική σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ, με τον 21χρονο φορ να είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, έχοντας ήδη σημειώσει 17 γκολ. Ο δανεικός επιθετικός από την Ρόμα κάνει… παπάδες και στο λιμάνι κάνουν… όνειρα, καθώς φαίνεται πως επιθυμούν διακαώς την απόκτησή του.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δε φαίνεται να υπάρχει ανησυχία για τυχόν εμπλοκή των ερυθρολεύκων στην υπόθεση του Αργεντινού «φονιά». Στην ΑΕΚ επικρατεί σιγουριά πως ο Πόνσε  δεν πρόκειται να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Από την Ένωση, εκείνο που προκύπτει, σύμφωνα με τη SportDay, είναι πως «αποκλείεται να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα» ο Πόνσε, ο οποίος έχει δείξει θετικός στην παραμονή του στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν. Ο 21χρονος killer έχει δεθεί και με τον κόσμο, με αποτέλεσμα στην πρωταθλήτρια να μην δίνουν βάση στα «ερυθρόλευκα» όνειρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X