Αποφάσισαν αποχή οι διαιτητές! Στον... αέρα το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Μηλιάδης στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις κατά διαιτητών, ανακοινώσεις και τραμπουκισμοί, ξεχείλισαν το ποτήρι για τους Έλληνες ρέφερι κι αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση, παίρνοντας δραστικά μέτρα ενάντια στη στοχοποίηση που υφίστανται.

Όπως γράφει το sdna, η επιστολή εστάλη στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ, με την οποία ενημερώνουν για την απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή τη 18η αγωνιστική της Superleague 1, τη δεύτερη μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων (στο πρόγραμμα υπάρχει μεταξύ άλλων το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ).

Όπως επισημαίνουν στην επιστολή τους οι διαιτητές, “Η υπομονή έχει τελειώσει. Ο σεβασμός και η κατανόηση προς όλους έχει γυρίσει μπούμερανγκ σε εμάς, μιας και πολλοί είναι αυτοί που τα εκμεταλλεύονται με προσωπικό ή οπαδικό όφελος”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή:

«Κύριοι,

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η μη προστασία των διαιτητών και ολόκληρου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου από δηλώσεις, ανακοινώσεις και λεκτική βία που γίνονται καθημερινά από παράγοντες, δημοσιογράφους και πολλούς άλλους που απασχολούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι μηνύσεις κατά διαιτητών και άλλων παραγόντων της διαιτησίας με σκοπό τον εκφοβισμό, τη δημιουργία εντυπώσεων και συκοφάντησης προσώπων.

Η ατιμωρησία ή η τιμωρία “χάδι” σε πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, προπονητών, παραγόντων κ.α.

Η υπομονή έχει τελειώσει. Ο σεβασμός και η κατανόηση προς όλους έχει γυρίσει μπούμερανγκ σε εμάς, μιας και πολλοί είναι αυτοί που τα εκμεταλλεύονται με προσωπικό ή οπαδικό όφελος.

Απόφασή μας είναι να μην είμαστε διαθέσιμοι να οριστούμε και να αγωνιστούμε τη 18η Αγωνιστική της Superleague ως ένδειξη αντίδρασης σε όλα αυτά που γίνονται μας προβληματίζουν και θίγουν ως ανθρώπους που υπηρετούν τον χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση,
Άτυπο Όργανο Διαιτητών – Βοηθών Διαιτητών SL»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X