Ανοιχτό σενάριο διακοπής δανεισμού του Ζεράλδες!

Ανοιχτό σενάριο διακοπής δανεισμού του Ζεράλδες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα της ΑΕΚ μετά τη χθεσινή ήττα από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ που έφερε την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο και του Νίκου Λυπερόπουλου. Την ίδια στιγμή που οι «κιτρινόμαυρες» μηχανές δουλεύουν για την εύρεση νέου προπονητή αλλά και τεχνικού διευθυντή, υπάρχουν ζητήματα και στο ρόστερ. Το… κλίμα γύρω από τον Φρανσίσκο Ζεράλδες δεν είναι καθόλου καλό, ειδικά μετά και την χθεσινή κόκκινη κάρτα.

Ήταν ο παίκτης για τον οποίο ο Καρντόσο επέμενε να αποκτηθεί με οποιοδήποτε κόστος καθώς τον θεωρούσε απαραίτητο για το πλάνο που ήθελε να ακολουθήσει. Έτσι αποκτήθηκε δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς, αποκλειστικά και μόνο για να γίνει το… χατίρι στον Πορτογάλο τεχνικό. Μέχρι τώρα δεν έχει ικανοποιήσει, με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις στην απόδοσή του. Ο τρόπος με τον οποίο δέχθηκε χθες δεύτερη κίτρινη κάρτα έκαναν τους ανθρώπους της ΑΕΚ, έξαλλους μαζί του.

Υπάρχουν σκέψεις για διακοπή του δανεισμού του από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας όμως ο χρόνος είναι εχθρός της Ένωσης στην προκειμένη περίπτωση. Μόλις πέντε ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφική περίοδο, τα «Λιοντάρια» δεν θα ήθελαν έναν παίκτη που δεν θα υπολογίζουν. Παράλληλα, δεδομένο πως άπαντες στην ΑΕΚ δουλεύουν τις υποθέσεις για τον νέο προπονητή και τεχνικό διευθυντή, είναι δύσκολο να αρχίσουν διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ για λήξη του δανεισμού του 24χρονου άσου.

Από εκεί και πέρα, θα γίνει επαφή με τον Πορτογάλο μέσο κι αν εκφράσει επίσης επιθυμία να αποχωρήσει, τότε θα υπάρξουν επαφές με την ομάδα της Λισσαβόνας. Αν η Σπόρτινγκ θεωρήσει πως μπορεί να βρει άλλη ομαδα για τον παίκτη τότε θα… τρέξουν οι εξελίξεις. Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός πως ο Ζεράλδες ήρθε με κίνητρο τον Καρντόσο και την άψογη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν, ενώ έχουν τον ίδιο ατζέντη. Τα πάντα είναι ανοικτά για την περίπτωση του παρότι τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται.

Αν δεν υπάρξουν εξελίξεις, ο Πορτογάλος θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο και μετά θα επανεξεταστεί η υπόθεση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X