Ανδριόπουλος: «Πρώτη φορά ερασιτεχνικό σωματείο στην Ελλάδα χρηματοδοτεί μελέτες και τις δωρίζει στο Δημόσιο»

«Αν ο Δήμος ήταν ουδέτερος ή συνεργάσιμος θα είχαμε την άδεια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τις υπογραφές της Περιφέρειας με την αντιπροσωπεία της ΑΕΚ για την έναρξη των έργων της υπογειοποίησης, ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιάς Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος πήρε το λόγο, τονίζοντας:

Αναλυτικά όσα είπε

«Να θυμίσουμε ότι το ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ -και αυτό συνέβη πρώτη φορά στην Ελλάδα-με δικά του έξοδα εκπόνησε όλες τις μελέτες του δημοσίου έργου της υπογειοποίησης και έκανε αυτές τις μελέτες δωρεά στην Περιφέρεια, στην οποία οι υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν και συνεργάστηκαν. Η σημερινή μέρα είναι σημαντική γιατί η ανάδοχος εταιρία, της οποίας ηγείται ο κ. Κούτρας, είναι ο πιο έμπειρος άνθρωπος στα δημόσια έργα στην Ελλάδα. Μπορεί από το 2014 μέχρι σήμερα να πέρασαν 5 χρόνια, αλλά με την υπογειοποίηση που κάνει η Περιφέρεια, πρώτον κάνει ένα τεράστιο δώρο μετά από 50 χρόνια στους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας. Δεύτερον, δημιουργεί οκτώ στρέμματα έξτρα δημοσίου χώρου, επεκτείνει την πλατεία και θα σταματήσουν να εμπλέκονται τα αυτοκίνητα με τους ανθρώπους όταν τελειώνει ένας αγώνας. Άρα το έργο της Περιφέρειας, μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά είναι από τα πιο σημαντικά για το δημόσιο χώρο και την ανάπλαση του δημοσίου χώρου. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που αθλητικό σωματείο με δικά του έξοδα, χρηματοδοτεί μελέτες που τις δωρίζει στο δημόσιο, το οποίο φυσικά απορροφά κονδύλια (ευρωπαϊκά, κ.α) για να κάνει μια τόσο σοβαρή παρέμβαση. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Περιφέρεια και στις υπηρεσίες της, που μόχθισαν για να το κάνουν αυτό, αλλά και στο ερασιτεχνικό σωματείο που είναι η ιστορία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X