Ανανεώνει ο Λόπες, ψάχνει και αριστερό μπακ η ΑΕΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ θα παραμείνει ο Έλντερ Λόπες ωστόσο για φέτος η “Ένωση” θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ

Σύμφωνα με την «Live Sport» αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις προσεχώς για τον Πορτογάλο, που στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, όπου υπέστη ρήξη χιαστού.

Από την πρώτη στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν διάθεση να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Λόπες, που από την πλευρά του φανέρωσε την επιθυμία του να συνεχιστεί για καιρό ακόμα η συνεργασία του με τον σύλλογο. Το «αγκάθι» μέχρι πρότινος ήταν οι διαπραγματεύσεις για το χρονικό πλαίσιο του deal. Ο Λόπες ήθελε κλειστό τριετές και η ΑΕΚ 2+1.   Όπως αναφέρει πάντως το δημοσίευμα, τα βρήκαν στο συγκεκριμένο θέμα οι δύο πλευρές. Το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες.

Πάντως στην ΑΕΚ δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια.  Με τον τραυματισμό του Λόπες, έχει δημιουργηθεί κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Όπως αναφέρει η «Live Sport», στη λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση εν όψει Ιανουαρίου και αν γίνει κίνηση τελικά, θα γίνει με προοπτική… εξαμήνου και πιθανόν να πρόκειται για δανεισμό ποδοσφαιριστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X