Ανάλυση: Τι έκανε ο Αραούχο για 1,5 χρόνο μετά την ΑΕΚ (VIDEO)

Ανάλυση: Τι έκανε ο Αραούχο για 1,5 χρόνο μετά την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Σέρχιο Αραούχο ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, μετά το «ναυάγιο» που υπήρξε στη μετακίνησή του στην Αλ Ουαχντά και ειδικότερα, μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας το μεσημέρι της Τρίτης (21/1).

Ο «Τσίνο» έχει φύγει δύο φορές από την ΑΕΚ, αλλά ποτέ δεν έσπασαν τα… δεσμά, κυρίως από τον Αργεντινό επιθετικό. Ο ίδιος παραμένει… συνδεδεμένος με την Ένωση και η αγάπη προς και από τον κόσμο είναι αμοιβαία.

Η επιλογή του να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με την Λας Πάλμας ξένισε πολλούς και ήταν λογικό. Η ποιότητά του είναι σαφώς για μεγαλύτερα πράγματα και όχι για τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Από τη φυγή του το καλοκαίρι του ’18 μέχρι και σήμερα προσπαθεί να βρει την… Ιθάκη του, αλλά η κακή πορεία της Λας Πάλμας και οι τραυματισμοί (σοβαροί και μη) τον έφεραν αρκετά πίσω.

Οι αριθμοί του «Τσίνο»

Την περσινή σεζόν (18/19) τραυματίστηκε σοβαρά στην προετοιμασία και έχασε τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ωστόσο, επανήλθε τον Οκτώβριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς μέτρησε 26 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ.

Για τη φετινή χρονιά ήθελε να ξεκινήσει δυνατά, αλλά και πάλι στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο. Ένας τραυματισμός που τον κράτησε εκτός δράσης μέχρι αρχές Δεκεμβρίου και πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 6 παιχνίδια (4 στο πρωτάθλημα-2 στο Κύπελλο).

Μετά από αυτή την περιπέτεια ο «Τσίνο» είναι πανέτοιμος για τη νέα χρονιά και μένει να φανεί αν το δημοσίευμα της ισπανικής La Provincia, που αναφέρει ότι ο Αραούχο θα έρθει στην ΑΕΚ θα επιβεβαιωθεί. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X