«Ανακοινώνεται ο Αραούχο από την ΑΕΚ, τον παίρνει με 3 εκατ. ευρώ!» (ΦΩΤΟ)

Νέα αναφορά για ΑΕΚ και Αραούχο από την Ισπανία

Οι Ισπανοί συνεχίζουν τα δημοσίευμα όσον αφορά τον Σέρχιο Αραούχο και την ΑΕΚ.

Μετά την «La Provincia» που έραψε ότι ο Αραούχο θα έρθει στην Ενωση, σειρά πήρε τώρα η ισπανική ιστοσελίδα «canarias7», η οποία ασχολείται εντατικά με τα θέματα της Λας Πάλμας.

Πιο συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο Μέσο το πάει ένα βήμα παρακάτω και κάνει αναφορά σε ποσά, έχοντας τίτλο: «Η πώληση του Αραούχο στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιβεβαιώνεται: η ΑΕΚ πληρώνει 3 εκατομμύρια ευρώ».

Και στη συνέχεια αναφέρει: «Ο Σέρχιο Αραούχο επιστρέφει στην ΑΕΚ, στην ομάδα που αγωνίστηκε το 2017 και το 2018, μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τη Λας Πάλμας για την επιστροφή του στην ελληνική ομάδα, μετά το «ναυάγιο» με την Αλ Ουάχντα, που ήθελε να τον πάρει δωρεάν, παρά την αρχική συμφωνία. Ο παίκτης ήθελε να φύγει και δεν υπήρχε άλλη λύση από την επιστροφή του στην Ελλάδα, εκεί όπου τα πήγε καλά. Η συμφωνία είναι για 3 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Η Λας Πάλμας γλυτώνει ένα μεγάλο συμβόλαιο (2 εκατομμύρια με συμβόλαιο μέχρι το 2023). Σήμερα ή αύριο ανακοινώνεται», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι για να προχωρήσει το θέμα του Αραούχο θα πρέπει να ολοκληρωθεί η πώληση του Νέλσον Ολιβέιρα στη Γουλβς, η οποία ακόμα δεν έχει ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ.

Πάντως είναι δεδομένη η επιθυμία του Αραούχο να επιστρέψει στην ΑΕΚ, κάτι που φέρεται να έχει εκφράσει και στη διοίκηση της Λας Πάλμας.

 

 

Δείτε επίσης

ΣΦ ΑΕΚ Ν. Πιερίας – Κατερίνης: Η Μυρτώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ! (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανακοίνωση του συνδέσμου αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό