Αλμπάνης: «Έχει αλλάξει ο ρυθμός της προπόνησης με τον Κωστένογλου»

Αλμπάνης: «Έχει αλλάξει ο ρυθμός της προπόνησης με τον Κωστένογλου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 της Λαμίας μπροστά σε 20.000 φίλους της χθες στο ΟΑΚΑ και έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει συνέχεια. Μετά το τέλος του παιχνίδιού, ο Χρήστος Αλμπάνης που ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος βασικός μίλησε στην κάμερα της NOVA για τις αλλαγές στις τάξεις της ΑΕΚ, αλλά  και το Νίκο Κωστένογλου

Αρχικά είπε: «Γνωρίζαμε πως το παιχνίδι θα μας δυσκολέψει επειδή δεν θα υπήρχαν πολλοί χώροι. Σκοράραμε και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μας έφυγε το βάρος που υπήρχε και στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε το παιχνίδι».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Κωστένογλου: «Ο κύριος Κωστένογλου έχει κάνει πολύ καλή προσέγγιση, στη δύσκολη στιγμή που βρισκόμασταν. Το έχει διαχειριστεί καλά, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Ο ποδοσφαιριστής καλείται να είναι έτοιμος όποτε του δοθεί η ευκαιρία και να την αξιοποιήσει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τις αλλαγές που έγιναν: «Στο ποδόσφαιρο η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση σου δίνουν έξτρα ώθηση. Εχει αλλάξει και ο ρυθμός της προπόνησης. Δουλεύουμε αρκετά. Βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Μπορούμε και καλύτερα και θα εστιάσουμε σε αυτό το κομμάτι».

Για τον τραυματισμό που άφησε πίσω: «είναι ο αστάθμητος παράγοντας του ποδοσφαίρου. Ενα προβληματάκι στο γόνατο. Το ξεπέρασα».

Για το πρώτο γκολ: «ήταν εκπληκτική η ενέργεια του Λιβάια. Αν δεν το έβαζε εκείνος, θα το έβαζε ο Γιακουμάκης. Το γκολ είναι γκολ. Είναι ένα παιδί που είχε μεγάλη αποχή (σ.σ. ο Γιακουμάκης). Μπορεί να βοηθήσει πολύ. Είναι ένας αξιόλογος παίκτης και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο».

Για το που θέλει να παίζει:. «Εχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στα φτερά, αλλά ο ποδοσφαιριστής καλείται να προσαρμόζεται, να αποτελεί ένα σημαντικό γρανάζι και να βοηθά να παίρνει νίκες η ομάδα. Δεν παρακολουθώ τα στατιστικά μου. Το δικό μου μέλημα είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για στο γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της Football League αγωνίστηκαν χθες και σήμερα χωρίς να έχουν ασφάλεια, όπως κατήγγειλε ο ΠΣΑΠ: «Ενημερώθηκα διαβάζοντας πως οι παίκτες της Football League δεν είχαν ασφαλιστήριο. Θα μπορούσε ο κάθε ένας να βρίσκεται στη θέση των παιδιών. Εγώ βρίσκομαι στην προνομιούχο θέση να μου εξασφαλίζει η ομάδα το ασφαλιστήριο μου και όλες τις απαραίτητες συνθήκες Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται στις χαμηλότερες κατηγορίες. Δεν νοείται ο κάθε εργαζόμενος να μην έχει ασφάλεια. Δεν ξέρω ποιος είναι αρμόδιος, αλλά θεωρώ πως πρέπει να γίνει μία αλλαγή και να σταματήσει αυτό», ήταν τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X