Αλεξίου: "Αντάξιοι της εμπιστοσύνης του Μελισσανίδη- Έρχονται κι άλλα ευχάριστα"

Αλεξίου: "Αντάξιοι της εμπιστοσύνης του Μελισσανίδη- Έρχονται κι άλλα ευχάριστα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι σχέσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ με την Ερασιτεχνική τα τελευταία χρόνια είναι άριστες κάτι που έχει φανεί και από την κίνηση με την Κάρτα Φίλου αλλά και την γενικότερη συνεργασία των δύο πλευρών.  Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι κοντά στην «Μάνα» ΑΕΚ και δείχνει έμπρακτα το  ενδιαφέρον για τα τμήματα του συλλόγου. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα εξέφρασε την πρόθεση του, να παραχωρήσει κτίριο δικής του ιδιοκτησίας για να στεγαστούν κάποια από τα μικρά τμήματα της Ερασιτεχνικής. Πρόκειται για ένα κτίριο στη Λεωφόρο Ηρακλείου κοντά στη Ριζούπολη,  το οποίο με τις κατάλληλες εργασίες μπορεί να γίνει ένα «ζεστό» σπίτι για τα μικρά τμήματα. Το κτίριο είναι πάνω από 1.200 τετραγωνικά, που επιτρέπει φυσικά με την κατάλληλη διαμόρφωση να αποκτήσει το κάθε τμήμα το δικό του προσωπικό χώρο για προπονήσεις αλλά και για αγώνες. Για πρώτη φορά μετά το γκρέμισμα του “Γ. Μόσχος” η Ερασιτεχνική θα μπορέσει να δημιουργήσει ξανά μια “ΑΕΚοφωλιά” στεγάζοντας πολλά από τα μικρά τμήματα.


 Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου με δήλωση στην “Ώρα των Σπορ” ευχαρίστησε δημόσια τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αποκάλυψε πως σύντομα θα υπάρξουν και άλλα ευχάριστα: “Κάποτε έλεγα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που θα αλλάξει την ιστορία της ΑΕΚ, με όραμα και αγάπη για όλα τα τμήματα και εννοούσα φυσικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτό αποδεικνύεται για άλλη μια φορά. Με την κίνηση του η Ερασιτεχνική αποκτάει το δικό της σπίτι. Τον ευχαριστούμε πολύ και θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του. Είναι ένας χώρος που μπορεί να προσφέρει στέγη σε πολλά υπάρχοντα αλλά και νέα τμήματα. Θα προχωρήσουμε άμεσα να δούμε το χώρο και είναι φυσικά μια κίνηση μέσα στο πνεύμα της ανάπτυξης της ερασιτεχνικής” ενώ άφησε για το τέλος μια ακόμη ευχάριστη είδηση: “Μετά από αυτή την κίνηση η οποία θα βάλει σε νέα τροχιά το σωματείο, μπορεί να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ακόμα κάτι ευχάριστο που θα δώσει οριστική λύση με την στέγαση και των άλλων τμημάτων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X