Αισχρές βρισιές Γιατρά -Τι αναφέρει η συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών (VIDEO)

Γιατράς: «Θέλαμε το κύπελλο, στεναχωρηθήκαμε»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατέκτησε χθες καθαρά και δίκαια τον τελικό Κυπέλλου και προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις ο Μάκης Γιατράς, επιτέθηκε στους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα με αισχρές βρισιές και άθλιο τρόπο.

Ο διαιτητής Καρακατσούνης βρέθηκε στο στόχαστρο των ανθρώπων του Προμηθέα και ήταν ο άνθρωπος που δέχτηκε τα πυρά του Μάκη Γιατρά στο βίντεο που έγινε viral και έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Μάλιστα, σύμφωνα με το sdna, οι διαμαρτυρίες δεν αφορούσαν κάποια φάση του παιχνιδιού, αλλά την κίνηση του ρέφερι να καταγράψει το περιστατικό με τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Θυμίζουμε ότι ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού απώθησε τον Καρακατσούνη και τον έβρισε άσχημα («Θα σου γ… το σπίτι κ…παιδο»), κάτι που εξόργισε τον Γιατρά. Ο τεχνικός του Προμηθέα ζήτησε να μπει στο δωμάτιο των διαιτητών, 45 λεπτά μετά την κόρνα της λήξης και η… έκρηξη του ήρθε μετά την ανάγνωση του φύλλου αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διαιτητές συνέταξαν συμπληρωματική έκθεση, όπου φυσικά αναφέρεται η επίσκεψη του Έλληνα τεχνικού στα αποδυτήρια αλλά και όσα ακολούθησαν.

«Εσύ έγραψες τον παίκτη μου στο φύλλο αγώνα; Πρέπει να ντρέπεσαι παλιάνθρωπε. Ξεφτιλισμένε, ντροπή», τόνισε ο Γιατράς κάνοντας αναφορά στο περιστατικό με τον Αγραβάνη, ενώ στη συνέχεια, οι Σχινάς, Μαλαμάς (4ος διαιτητής) και Μαγγανάς (κομισάριος) τον συγκράτησαν και τον έβγαλαν εκτός αποδυτηρίων. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι στιγμές που καταγράφηκαν και σε βίντεο και ο Γιατράς απειλείται φυσικά με τιμωρία, όπως και ο Αγραβάνης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X