«Αγιά Σοφιά»: Τρέχουν για τοποθέτηση των τελευταίων κερκίδων! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μαγική πτήση πάνω από την «Αγιά Σοφιά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι τελευταίες εκκρεμότητες όσον αφορά στις κερκίδες της «Αγιά Σοφιάς», τελειώνουν και αυτές. Μεγάλη, αλλά και εμφανής είναι η πρόοδος στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας με τις εικόνες να είναι κάθε μέρα και πιο ανατριχιαστικές καθώς προκαλούν δέος.

Κάθε μέρα, οι εργασίες… τρέχουν με γοργούς ρυθμούς σε διάφορα μέτωπα έχοντας μπει στην τελική ευθεία. Εκτός από το στέγαστρο που είναι πάντα στο επίκεντρο, αλλά και την διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, έχει ξεκινήσει και η τοποθέτηση και των τελευταίων κερκίδων. Κάτι που δείχνει πως μέχι το τέλος του έτους το εξωτερικό του γηπέδου θα είναι έτοιμο.

Τα κομμάτια κερκίδουν που έφτασαν χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι τα τελευταία προκατασκευασμένα κομμάτια που θα φτάσουν στο εργοτάξιο. Όταν τοποθετηθούν θα συμπληρωθούν έπειτα και τα τελευταία κομμάτια του κάτω διαζώματος. Η συγκεκριμένη εργασία είχε μείνει πίσω καθώς έπρεπε να υπάρχει ο απαραίτητος χώρος που θα μπουν οι τεράστιοι υποστηρικτικοί πύργοι για το στέγαστρο.

Οι εν λόγω πύργοι πλέον αποχώρησαν μιας και έκανε την… δουλειά τους. Πλέον όλα τα κομμάτια του σκελετού του στεγάστρου έχουν πάρει θέση ανεβαίνοντας στον ουρανό του γηπέδου και αναμένεται να τοποθετηθούν και οι τελευταίες κερκίδες.

Δείτε εικόνες από την έλευση των τελευταίων κερκίδων στην «Αγιά Σοφιά»:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X