Αγγελόπουλος: «Αυτό σημαίνει... ΑΕΚ!» (VIDEO)

Εικόνες από την κοπή πίτα της ΚΑΕ ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έκοψε χθες την πίτα της σε ένα πολύ όμορφο εορταστικό και οικογενειακό κλίμα. Βρέθηκαν εκεί πολλά παιδιά τόσο από την ακαδημία, όσο και παιδιά αθλητών και ανθρώπων του συλλόγου που δημιουργούσαν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Μάλιστα, πολλές εκδηλώσεις λατρείας υπήρχαν προς τους Κιθ Λάνγκφορντ και Νίκο Ζήση που βλέπουν σαν… Θεούς τους δυο κιτρινόμαυρους.

«Οικοδεσπότης» της εκδήλωσης δεν ήταν άλλος από τον Μάκη Αγγελόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο προς τους μικρούς αθλητές του Δικεφάλου, όσο και τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου. Μάλιστα στους πρώτους αναφέρθηκε στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει αυτή η ομάδα.

«Προς τους μικρούς μας φίλους, θα ήθελα να ευχηθώ να έχουν καλή πρόοδο, να είναι καλοί μαθητές, να αποδίδουν καλά στο σχολείο γιατί εκεί θα πάρουν εφόδια και αγαθά για την ζωή τους. Στην ΑΕΚ θα πάρουν τα ιδανικά που πρεσβεύει αυτό το σωματείο για τον αθλητισμό. Αυτές οι αξίες και τα ιδανικά που παραμένουν διαχρονικά και αναλείωτα Δηλαδή, να αγωνιζόμαστε πιστά, να σεβόμαστε τον αντίπαλο και κυρίως να μην τα παρατάμε ποτέ», είπε ο Μάκης Αγγελόπουλος προς τους μικρούς φίλους της ομάδας.

Ενώ, προς τους αθλητές της πρώτης ομάδας, ο ισχυρό ανήρ του συλλόγου τόνισε: «Όσο για τα… μεγαλύτερα παιδιά, να επανέλθουν στις επιτυχίες. Οι στόχοι της ομάδας είναι αρκετά υψηλοί. Έχουμε στοχεύσει από την αρχή της σεζόν να βρεθούμε σε τρεις τελικούς. Εύχομαι να τελειώσει η κακοδαιμονία των τραυματισμών ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Δείτε εδώ όσα είπε:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X