ΑΕΚ#οικογένεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θεωρητικά η αφορμή για το δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, δεν ήταν καλή. Υπό την έννοια πως πήγε από το πουθενά πήγε να ανάψει μια φωτιά. Όμως από την μια μεριά, είναι υποδειγματικός και πάνω απ’ όλα αξιοσέβαστος ο τρόπος που ο Χρήστος Αραβίδης επέλεξε, μέσω αυτού του δείπνου, να ζητήσει συγγνώμη και να βάλει τελεία και παύλα σ’ ότι έγινε. Και από την άλλη μεριά, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φανερωθεί, το κλίμα που υπάρχει στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια. Κλίμα που κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν, δοκιμάστηκε πολύ και πολλές φορές. Κυρίως με ευθύνη του Πογιέτ, αλλά και κάποιων παικτών, που όμως πλέον δεν είναι στην ομάδα.

Το enwsi.gr βρέθηκε, έστω και για λίγο, στο εστιατόριο της Γλυφάδας, γνωστό κιτρινόμαυρο στέκι, που έγινε το δείπνο. Και κατέγραψε αυτό που θα μπορούσε να διαπιστώσει ένας απλός περαστικός. Όπως ο οπαδός της ΑΕΚ με το πιτσιρικά στον ώμο του, που κοντοστάθηκε στην είσοδο, έδειξε προς τα μέσα και είπε στον μικρό, “αυτή είναι η ομάδα της ΑΕΚ που τρώει όλη μαζί σαν μια οικογένεια”. Αυτό έβγαινε από το δείπνο αυτό. Οικογένεια. Ο Τσιγκρίνσκι που καθόταν δίπλα στον πιτσιρικά Γαλανόπουλο. Ο Αλμέιδα που μπήκε στο μαγαζί και πήγε “καρφί” για να αγκαλιάσει τον Αραβίδη. Ο Λέσκοτ που μπήκε τελευταίος στο μαγαζί, αλλά άκουσε σχεδόν όλους τους συμπαίκτες του, να του κάνουν πλάκα. Ο Ροντρίγκες που ήταν όλη την ώρα χαμογελαστός και ας μην τα καταλάβαινε όλα όσα έλεγαν στα τραπέζια. Ο Κολοβέτσιος που πήγε στο εστιατόριο από τους πρώτους και έκανε πλάκα σ’ όσους ερχόντουσαν. Μια ΑΕΚ, ένα μεγάλο τραπέζι, μια οικογένεια. Το κέρδος αυτού του δείπνου, δεν ήταν είναι πως έβαλε τελεία και παύλα στο περιστατικό με τον Αραβίδη. Είναι πως έβγαλε προς τα έξω, το κλίμα που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X