ΑΕΚ: Τα δεδομένα για την παραμονή του Τσιγκρίνσκι

Τσιγκρίνσκι: «Είμαι βέβαιος ότι θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι με την ΑΕΚ και θα βρούμε την καλύτερη λύση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει εκφράσει την επιθυμία του για να μείνει στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η «Livesport», ο Τσιγκρίνσκι έχει εκφράσει την επιθυμία στους ανθρώπους της ΑΕΚ να παίξει στην «Αγιά – Σοφιά» και σέβονται την επιθυμία του. Έτσι στο στρατόπεδο της Ένωσης σκέφτονται να του προσφέρουν συμβόλαιο για 1+1 χρόνο και όχι διετές κλειστό.

Ταυτόχρονα, ο Ουκρανός έχει συμβόλαιο γύρω 400-450 χιλιάδες ευρώ. Η ΑΕΚ λοιπόν θα του προτείνει σίγουρα μειωμένο συμβόλαιο, λόγω και των τραυματισμών του. Η πλευρά Τσιγκρίνσκι από την άλλη δεν θα είχε κανένα πρόβλημα με κάτι τέτοιο.

Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ο Ουκρανός χαίρει της εκτίμησης του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος δεν λογίζει την ηλικία, μιας και ο ίδιος έπαιζε μπάλα μέχρι τα 40! Επιπρόσθετα, ρόλο στην απόφαση της ΑΕΚ θα παίξουν τόσο η εμβληματική του παρουσία όσο και ο σεβασμός που εμπνέει σε όλους στα αποδυτήρια της Ένωσης.

Τέλος, στην υπόθεση του Τσιγκρίνσκι θα παίξει ρόλο και το μέλλον του Βράνιες, αλλά και το πως θα διαμορφωθεί το καλεντάρι της νέας χρόνιας. Διότι αν το τέλος της τρέχουσας σεζόν με το ξεκίνημα της επόμενης είναι κοντινό σε ημερομηνίες, θα είναι εγκληματικό για την ΑΕΚ να πάει για δύο βασικά στόπερ και να μην κρατήσει το που θα έχει σίγουρα στα χέρια της. Αυτό γιατί ο  Βράνιες είναι δανεικός από την Άντερλεχτ και δεν ξέρουμε καν αν θα επιστρέψει μετά το καλοκαίρι.

Όλα αυτά τα δεδομένα στριφογυρίζουν στο μυαλό των ανθρώπων και με βάση αυτή θα αποφασιστεί η παραμονή ή όχι του Τσιγκρίνσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X