ΑΕΚ: Ετσι θα γίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ -Σύσκεψη για την οργάνωση σε συνθήκες κορωνοϊού

ΑΕΚ: Ετσι θα γίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ -Σύσκεψη για την οργάνωση σε συνθήκες κορωνοϊού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (1/6) η πρώτη σύσκεψη της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την Κυριακή η ΑΕΚ κοντράρεται στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι στην μετά καραντίνα εποχή. Έτσι, λοιπόν, σήμερα το μεσημέρι έγινε η πρώτη σύσκεψη στην ΠΑΕ ενόψει της διοργάνωσης του αγώνα με τους «πράσινους».

Εξετάστηκαν όλα όσα πρέπει να γίνουν από τη πλευρά της «Ένωσης», για την λεπτομερή και σχολαστική τήρησή του πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνα, χωρίς την παραμικρή παρέκκλισή. Βέβαια, συζητήθηκαν και όλα τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να γίνουν στο ΟΑΚΑ, όσον αφορά τον καθαρισμό και την απολύμανση σε χώρους που θα χρησιμοποιηθούν και που θα είναι μόνο οι εξωτερικοί χώροι στις κερκίδες (ούτε σουίτες, ούτε μπαρ, ούτε εσωτερικές αίθουσες) αλλά και για την ύπαρξη αντισηπτικών, μασκών και γαντιών που είναι αναγκαστικά σε όσους θα είναι ακόμα και στις κερκίδες.

Παράλληλα, αύριο θα είναι η δεύτερη τηλεδιάσκεψη με τη Super League για τα ζητήματα της διεξαγωγής του αγώνα. Ενώ πρέπει να θυμίσουμε ότι με βάση το πρωτόκολλο δεν θα λειτουργήσουν ούτε η αίθουσα Τύπου, ούτε η μικτή ζώνη.

Στους χώρους εγκατάστασης του γηπέδου, μπορούν να βρίσκονται 44 ποδοσφαιριστές, 26 αξιωματούχοι πάγκου, 4 διαιτητές, 2 διαιτητές VAR, ένας παρατηρητής διαιτησίας, 9 διαπιστευμένοι της γηπεδούχοι, 4 διαπιστευμένοι της φιλοξενούμενης, 2 παρατηρητές αγώνα, ένας συντονιστής εγκατάστασης, ένας γιατρός, 2 τραυματιοφορείς, δύο από το προσωπικό ασθενοφόρου, 3 εκπρόσωποι ΕΣΚΑΝ, 2 στελέχη της Super League, 6 ball boy, 12 από το βοηθητικό προσωπικό του αγώνα (τεχνικοί, συντηρητές αγωνιστικού χώρου, προσωπικό για πινακίδες, προσωπικό για καθαρισμό κ.α.), 60 προσωπικό τηλεοπτικού παρόχου (κατά τη διάρκεια του αγώνα), 2 αναλυτές ομάδας, 3 τεχνικοί VAR, 15 φωτογράφοι, 30 δημοσιογράφοι και 6 εκπρόσωποι Στατιστικής υπηρεσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X