«ΑΕΚ-Καρτάμπια τα βρήκαν, μένει το ΟΚ της Λα Κορούνια» (ΦΩΤΟ)

«ΑΕΚ-Καρτάμπια τα βρήκαν, μένει το ΟΚ της Λα Κορούνια» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εκτός από τον Ντανιέλε Βέρντε , ο οποίος είναι και ο πρώτος στόχος για τους «κιτρινόμαυρους», φέρεται πως κινείται και για την απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ, Φεντερίκο Καρτάμπια.

Στην Ένωση έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους για την υπόθεση του παίκτη της Λα Κορούνια, με τους «κιτρινόμαυρους» να υποστηρίζουν πριν από λίγες ημέρες πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Καρτάμπια, καθώς όλο το βάρος έχει πέσει στην υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε.

Παρόλα αυτά,  τιτίβισμα του «The Chiringuito del Deportivo», που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, τονίζει πως η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και πως έχει έρθει σε απόλυτη συμφωνία μαζί του προκειμένου να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

«Δυσάρεστα νέα μας έρχονται, υπάρχει απόλυτη συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή Καρτάμπια και της ΑΕΚ. Το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων», αναφέρει το ποστάρισμα στο Twitter, το οποίο συνοδεύεται και από μια φωτογραφία του ποδοσφαιριστή με φόντο το σήμα της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X