Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Επιχείρηση… διαχείριση

0

Ένα από τα πιο δύσκολα βράδια του στην ΑΕΚ πέρασε χθες ο Γκας Πογιέτ. Ίσως και το πιο δύσκολο. Το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Υπό διαφορετικές συνθήκες, ίσως σήμερα να είχαν ανάγκη ένα ρεπό, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Όλοι τους. Όχι για να ξεκουραστούν, αλλά για να ηρεμήσουν και να μπορέσουν να σκεφτούν με καθαρό μυαλό τι έχει πάει στραβά και τι μπορεί να αλλάξει. Όμως τέτοια πολυτέλεια δεν υπάρχει. Σε δυο μέρες είναι ο πρώτος κρίσιμος ημιτελικός με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Και η σημερινή μέρα δεν μπορεί να χαθεί. Ο Πογιέτ έχει βάλει κανονικά προπόνηση στο πρόγραμμα και θα κληθεί να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη και δύσκολη κατάσταση. Από την μια το βαρύ κλίμα απ’ όσα έγιναν χθες στη Λιβαδειά αλλά και το βράδυ στην Αθήνα στην επιστροφή της αποστολής και από την άλλη την ανάγκη να προχωρήσει μπροστά η ομάδα και να κοιτάξει μόνο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Υπό μια έννοια και αυτή είναι η αίσθηση που υπάρχει, είναι θετικό το γεγονός πως ο ημιτελικός είναι τόσο γρήγορα χρονικά. Διότι θα επιτρέψει στους παίκτες να βγάλουν αντίδραση για όσα έγιναν στη Λιβαδειά, όσο είναι ακόμα… ζεστά. Επομένως και η αντίδραση θα είναι πιο δυναμική. Ωστόσο ο Πογιέτ ξέρει πως σε ψυχολογικό επίπεδο, αυτό το στραπάτσο στην Λιβαδειά, ήταν πισωγύρισμα. Ενώ στην διαχείριση θα πρέπει να βάλει ο Ουρουγουανός και την προετοιμασία στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι άγνωστο αν ο Πογιέτ θα επιλέξει να μιλήσει στους παίκτες. Είναι επίσης άγνωστο αν οι παίκτες θα επιλέξουν να πάρουν κάποια πρωτοβουλία να μιλήσουν μεταξύ τους. Το σίγουρο είναι πως απαιτείται… διαχείριση, μιας δύσκολης κατάστασης.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα