Ποινή – χάδι σε Καραπαπά για τα έκτροπα του Περιστερίου!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε με ένα μήνα απαγόρευσης από τα γήπεδα, μετά τη λεκτική επίθεση στον διαιτητή Ευαγγέλου

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό! Ο Κώστας Καραπαπάς που πήγε… καροτσάκι τον διαιτητή Ευαγγέλου στο ημίχρονο του Ατρόμητος-Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με την μικρότερη προβλεπόμενη ποινή. Αυτή του… ενός μήνα απαγόρευσης από τους αγωνιστικούς χώρους!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού αρνήθηκε ότι έβρισε τον διαιτητή Άγγελο Ευαγγέλου, αλλά δεν έπεισε τον αθλητικό δικαστή Χριστόφορο Μάρκου.

Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι ένας μήνας απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια και είναι η μικρότερη προβλεπόμενη (από ένα έως έξι μήνες αναφέρει το άρθρο 11 του Πειθαρχικού Κώδικα).

Επίσης, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ (από 5.000 έως 40.000 είναι το όριο) ενώ στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε πρόστιμο 22.500 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κ. Καραπαπάς (Εκπρόσωπος Τύπου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/11/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.),  στην από 25/11/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/6-θ’ από 26/11/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Κ. Καραπαπά καθώς επίσης διότι: «Η έναρξη του Β’ ημιχρόνου καθυστέρησε κατά πέντε (5) λεπτά, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα άργησε πέντε (5) λεπτά να βγει στον αγωνιστικό χώρο και ενώ είχε ειδοποιηθεί.»:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή είκοσι δύο χιλιάδων πεντακοσίων (22.500,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Κ. Καραπαπά τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *