Τελευταία Νέα

Ο Ζντοβτς… έδειξε την προοπτική της ΑΕΚ

Τα λόγια του Σλοβένου προπονητή στην συνέντευξη Τύπου φανερώνουν τις ευρωπαϊκές προθέσεις της ΑΕΚ

Όπως οι περισσότερες, έτσι και η συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου είχε το δικό της ενδιαφέρον. Όχι μόνο για το τι θα έλεγε ο Γιούρι Ζντοβτς για την άνετη νίκη της ΑΕΚ, αλλά και τον τρόπο αντίδρασης, έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες, αλλά και για τα… γύρω γύρω της ομάδας.

Η τοποθέτηση, φυσικά, που… έκλεψε την παράσταση ήταν αυτή για το Final Four, όπου αναφέρθηκε σε δύο διοργανώσεις, αλληλένδετες. Το Eurocup και την Euroleague. Τι σημαίνει αυτό; Με μια πρώτη ανάγνωση, η ΑΕΚ κάνει… στροφή, μιας και θέλει να ανταγωνίζεται με τους καλύτερους και τους κορυφαίους και από την FIBA και το Basketball Champions League πηγαίνει στο Eurocup την ερχόμενη σεζόν, με την ελπίδα πως η συμμετοχή της στην Euroleague δεν θα αργήσει να έρθει.

Από την Ένωση τηρούν σιγή… ιχθύος όσον αφορά το θέμα της ευρωπαϊκής συμμετοχής της ομάδας, όμως τα λόγια του Σλοβένου προπονητή μόνο τυχαία δεν είναι. Και είναι απολύτως λογικό μια ομάδα με το βεληνεκές, την ιστορία και την παράδοση που κουβαλά η ΑΕΚ να θέλει να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους και όχι σε μια διοργάνωση όπου κυριαρχεί η αβεβαιότητα…

Δείτε επίσης

Δανεικός στη Νάπολι ο Πολιτάνο

Δανεικός για 1.5 χρόνο