Τελευταία Νέα

O κόσμος παίρνει στα …χέρια του την «Αγιά Σοφιά» – Διαβάστε την ανακοίνωση

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ΑΕΚ ότι έφτασε η στιγμή να αποκτήσει τις μετοχές που δικαιούται για την «Αγιά Σοφιά» εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

gipedo3Είναι μια εξέλιξη που την περίμενε αρκετό καιρό ο κόσμος της ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε το project της «Αγιά Σοφιάς» είχε ενημερώσε τους φίλους της ομάδας ότι θέλει όλοι να αποτελέσουν την τεράστια δύναμη της Ένωσης με μοναδικό σκοπό να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για το λόγο αυτό άλλωστε ένα μεγάλο μέρος από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας τα δύο προηγούμενα χρόνια έμπαινε στον …κουμπαρά για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Πλέον φτάσαμε στη μέρα που ο κόσμος θα πάρει στα χέρια του τις μετοχές που τους αντιστοιχούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της «Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ».
Από αύριο Τετάρτη και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο θα παραδίδονται οι ονομαστικές μετοχές της «Δικέφαλος» στους περίπου 10.000 φίλους της ΑΕΚ, που συμμετείχαν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.
Παρακαλούνται οι μέτοχοι να προσέρχονται στις ώρες λειτουργίες των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ από τις 10.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

Δείτε επίσης

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι γράφουν τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα