Κλείνει τον εκλεκτό η ΑΕΚ

Φορτσάρει η «Ένωση», προκειμένου να τελειώσει το θέμα «προπονητής»

Η αντίστροφη μέτρηση για τον διάδοχο του Νίκου Κωστένογλου έχει ήδη ξεκινήσει.

Το επόμενο 24ωρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα καθοριστικό και δεν αποκλείεται ακόμα και την Τετάρτη να γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή της ΑΕΚ, που θα έρθει για να διαδεχθεί τον Νίκο Κωστένογλου και για να βάλει επιτέλους μία τάξη σε αυτό που τη φετινή σεζόν αποκαλείται «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει σκοπό να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που υπάρχει προκειμένου να φέρει στην «Ένωση» τον κατάλληλο άνθρωπο. Τον προπονητή που η ΑΕΚ θα επενδύσει πάνω του χρόνο και χρήμα, ώστε να δημιουργήσει μία ομάδα που δε θα πάθει ότι η φετινή και η περσινή. Δε θα μένει δηλαδή εκτός στόχων από το Νοέμβριο. Βεβαίως το έργο του μόνο εύκολο δε θα είναι αφού ιδιαίτερα κομβική είναι και η φετινή σεζόν. Διότι όλα θα κριθούν στα play off (ασχέτως αν ο τίτλος τη δεδομένη στιγμή δείχνει πως είναι κούρσα για δύο) και υπάρχει και η τρίτη θέση που δίνει το καλό εισιτήριο του Europa League και το Κύπελλο.

Η αλήθεια είναι πως ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ αναζητά κάτι καλύτερο από τον Μάρκο Νίκολιτς. Τον πρώην τεχνικό της Βίντι, ο οποίος απολύθηκε πρόσφατα από την ουγγρική ομάδα. Το ατού του Νίκολιτς είναι ότι έχει κάνει πρωταθλητισμό τόσο με την Παρτιζάν, όσο και με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, αλλά και με τη Βίντι. Το αρνητικό είναι ότι έχει δώσει πολλά δείγματα αρνητικής γραφής λόγω της συμπεριφοράς του και των ρατσιστικών του παραπτωμάτων που έχουν προκαλέσει τις τιμωρίες του και την απόλυσή του!

Αν πάντως δεν βρεθεί το κάτι καλύτερο, τότε είναι πιθανόν η ΑΕΚ να καταλήξει στον 40χρονο με προοπτική συνεργασίας για τουλάχιστον 1,5 χρόνο. Κάτι που θα ισχύσει για οποιονδήποτε εκλεκτό.

Δείτε επίσης

ΑΕΚ: Μπήκαν Κλωναρίδης και Οικονόμου

Προπονήθηκαν κανονικά οι δύο παίκτες της ΑΕΚ